Dagingggggggg!!!!!!!!

>> Tuesday, February 17, 2009

Hari ni hari selasa, tp ari pertama keje utk minggu ni. Semalam aku Mintak Cuti (sila baca M.C ye) dr doktor. Aku demam stat hari Jumaat. Ni sume gara2 fillet steak. Igt tak aku bgtu tetiba aku takleh mkn daging. AKu ikut nasihat Dr Wahida, rehat sebentar dr makan daging..tp ari tu aku silap ingat FILLET maksudnya ikan..ahaha!!skali dtg daging. Takpe takpe..mind over matters..'aku leh makan daging..no problem dh suku abad aku makan dagingggg'.

Namun mmg takleh blah..balik smyg jumaat sakit perut yg aku tak pernah rasa..then muntah ke lubang jamban..terus gi klinik. Dpt la ubat kunyah2, tahan sakit dan juga arang. Makan..tido terus kat distress room. Kawan2 suh balik..tp aku ada netmeeting ngan user nk solve issue, so aku rehat je la. Aku bangun dh lmbt skit..tp alhamdulillah..netmeeting mmg berjaya solve the issue.

Jadinya..aku masih takleh makan daging. Smlm tnya Doktor yg bg MC..

'adakah sy takleh makan daging lg di masa akan dtg??oh tidak!!!sy sll pegi dinner team ada lamb shank, steakk!!!'
'No such thing..', kata doktor tu smbil senyum mengkerot.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ari sabtu ari tu..dgn perut tak brpa stabil, agak demam..aku gi amik gambar tunang kawan baik aku.. Smpi kat sana akak dia pn dh tak brp cam..sbb last jumpa dulu mmg lama bangettt.

Mak dia mmg care gile kat aku..bg makan smpi berkali2..kalau tak kerna perut kurg stabil..aku dh bedal 4 talam dah. Akak dia panggil aku chenol..ahaha..lama gila since the last day org panggil aku nama tu.

Ni aku letak 1 gambar la..yg len tgok di sini. yeeee..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP