aku dan ivanka trump??

>> Thursday, February 26, 2009

Semenjak aku dpt IPOD shuffle pemberian kompeniku..aku gi kerja menyusur cilok jem tu smbil dengar lagu..bunyi moto aku pn sayup2 je..ehehe!! Kalau eksiden mati mmg org akn slah kan aku dengar muzik smbil memandu..wlpun aku mati sbb ditabrak pemandu mabuk..huhu..nauzubillah, tp kalau tu dh ajal aku..

Oii..apa kes citer mati mati ni!!! Beruang polar betui la!!

Haa..kalau tk dgr muzik lak..sllnya smbil nek moto aku nye pikiran menerawang jauh..Haa..contohnya aku pernah berangan gi kerja kawin ngan Ivanka Trump!! Yeahh!! anda kenal sapa ini minah kafir??Yaa..anak Donald Trump.


Aku berkenln ngan Ivanka di seminar Branding nye. Masa tu dia bagi ucapan psl Brand. Habis seminar tu cm besa aku trus menuju ke tmpt aku parkir moto. Aku nmpk Ivanka tgh jln berpisah dr group kwn2 dia, nk ke shoppin complex. Tetiba mat ragut dh ragut beg dia..Adegan Ivanka yg besar tinggi tu melwn pn berlaku. Aku trus berlari ke arah diorg..nmpk aku lari ngan gagah mat ragut tu blah.

SIan ivanka, lengan dia melecet dn berdarah. Aku offer teman dia gi hospital. Mat ragut tu smpt amik Hp dia..DI situ kami mula kenal..Aku jadi tourist guide dia, kena plak flight dia tertunda, so dia cadang spend msa kat msia lama skit.

Dia kata aku sgt baik..tk macm laki2 new york sana tu. wpun bila aku jln tepi dia aku bagai supir sbb rendh sangat kan..tp dia sanggup beli capal utk kurgkan tggi dia bila jln ngan aku. Ntah camne Ivanka kata dia jatuh cinta kat aku, pada kejujuran, kebaikan aku.

"tp sy org islam Ivanka, awk kena peluk islam"
"takpe..sy sanggup"
"mati sy kalau ayah awak tau"
"takpe..sy sanggup demi awak"
"nnt awak disisihkn cm dlm movie. satu sen pn tk dpt. Sapa nk sara awak??harpkn sy yg gaji macai ni??"
"takpe..sy boleh ubah cara hidup sy..sy pn ada bisnes yg bukan ayah pny"

Maka Ivanka pn terus mahu menetap msia. Keta dia, sume harta dia import msuk msia. Bila nk knalkan ngan mak org kampung sume terpegun tgok keta hitam kilat besar yg sgt luxury msuk jln kampung. Kuar2 minah saleh tinggi lampai gedabak lak tu.

Mak ok je. maka kami pn kahwin la..aku blajar bisnes skit2 dr dia..Kami bukak syarikat sendiri n mmg mudah juga nk bertapak sbb nama Ivanka mmg gah. Oh..aku tak tukar nama dia..biar je nama tu..sedap. Selang bbrp bulan DOnald bapak dia yg dh menyisihkan dia call kami..kata nk jumpa

Maka kami ke new york menghadap DOnald cm nk kena fired dlm citer apprentice..Donald nangis dowh..buruk gila smbil peluk Ivanka..dia kata dia nk semula anak dia..dia dh nmpk kejujuran aku. DIa ingat sblum ni aku nk men2 kan anak dia..Maka kami pn diterima kuarga..Aku lepak new york sebulan..lepak msia sebulan..then jalan2 la.. Donald pn dh mula bg aku incharge bisnes dia skit2..


Detail lagi korg pk la sendiri..oh, sblum entri ni tamat..kami dikurniakan anak..aku bg nama Ayrene Daphne..cewahhh!!!!! Donald tak kisah n sgt suka bila ank kami tarik2 rambut dia yg disyaki palsu tu..ahahaha!!!

-the end-
(ni baru yg sehari..ko byg hari2 aku menerawang nk gi keje..ahahaha) Ada versi jahat skit..aku tanya housemate aku time saja2 tgok tv pas ivanka kuar dlm iklan kejap
"weh...apa prasan korg time korg tgh tgok tv..tetiba ivanka kuar dr bilik aku pakai towel...". Ahahahahaha!!!! Then dia nmpk korg terpinga2 tgok dia..dia ckap "Hi guys!"..ahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP