Nak cantikkan blog daku

>> Friday, January 30, 2009

Anda pasti sudah muak melihat putih je background blog aku ni kan...aku pn lupa dh camne rupa blog aku sblum ni..oh ya..warna hijau

aku tgh usha2 template blog ni...tp sblum aku nk tukar..aku nk tnya la pada sapa2 yg pandai n sll wat tukar2 skin ni..nnt chat box aku, commnet-komen aku, sume benda la..ilang ke??Kalau ilang, camne cara terbaik aku nk buat utk restore balik sume tu???

Haaa..tolong skit..aku ni nama je budak software engineering...tp out langsung..

Tolong!!! tolong!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP