My Engagement Day

>> Thursday, January 29, 2009

Isnin 26hb itu dikongsi dengan pelbagai peristiwa lain. Raya Cina, Hari lahir kakak aku, Hari lahir Rahman kawan simbolique aku dan yg best sekali..gerhana matahari.

Kira hebat juge la tarikh yg aku pilih.

Mlm tadi aku nk pilih2 gambar dan edit mana patut...tp pinggang aku terasa sangat sakit dan sengal2 merpati biru. Aku terasa cm sakit perut nk terbuang air..tp lama duduk kat mangkuk tandas tu..aku rasa mmg bukan pasal nk terberak..tp sebab pinggang tu pnya sakit.

Jadi aku tak sempat nk habiskan sessi memilih gambar..aku amik je mana ptut. Pstu aku perasan pendrive takde dlm beg..brengsek betul laaa...Tp sbb nk upload gak, aku bawak la laptop ke opis. Harapnya tak ujan la ptg ni..kalau tak susah la.

Tak byk sgt gambar sekitar majlis pertunangan..n ada yg tak sempat edit..flash built in kan. Bole plak time majlis tu speedlite (alat yg mengeluarkan cahaya flash yg besar letak atas kamera) tu tak berfungsi..Lepas tu aku lak tak dapt nk amik gambar disebabkan mata2 yang memandang. Adik aku amek...tu yg kena edit.

Tp ni antara gambar sekitar majlis...enjoy la..tu kalau enjoy la kan..

Cembam tgh tunggu cincin

Ni cincin risik ye murid-murid


NI cincin tunang..cam cincin mak aku lg besor..tp aku mmg suke yg simple.

Cembam menunjukkan kesopanan..5 markah di situ

Abih mulut mak kena makeup..ehehehe

Ni tgh bagi hantaran melangkah bendul

Aku yg sgt malu di situ..uhuhuhu!!!

NI kamera dh ditangan aku...

Cembam ngan adik2 aku...



Ni kat luar..terus nak balikk..budak2 tu pandai..gi duduk. so tak panas..ahaha

Haa..ni la skit gambar yg ada sekitar majlis. Mmg sempoi je..wakil aku pn pantas je melangsungkan majlis...Diharap plan nk bertunang setahun ni akan dapat ditempuhi dengan jayanya dan rasa cinta tu tetap mekar...uweekkk..gi tandas jap..nk muntah..ahahaha!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP