Family New Year!!

>> Thursday, January 8, 2009

Nak tido mata dh terkedip2 tadi...tp rasa nk tgok skit2 citer 'What happens in Vegas'. Last2 sangkut terus..tu yg tak tido lagi ni. Kelakar lak citer ni..Alang2 aku mengarang la entri sterusnya ni.




Ni le telatah budak2 pompuan umah aku.

1hb family aku turun KL..nk anta adik laki aku ke atma camp sg besi n lg sorang kat UPM. Tp kitorg kumpul kt umah adik aku di S.Alam. Nak makan sama lauk yg mak dh masak siap2 dr umah.



Ni last picture la aku berspek itam iteww..dah hilang

Habis makan gerak gi anta adik Atma aku. Kena anta awai sbb skang general dia hampeh abih..strict nk mampus katanya. Time anta tu pn takleh nk smpi bwh blok.Kitorg dok tgok adik aku bawak sume beg2 dia jalan lebih kurang 150m ke blok.



Abah tak padan org kampung. Tu plak adik pompuan berdua tunjuk handal. bontot saiz lain2..ahahaha!!


Abih tu kitorg ke mines sbb abah n mak nk men boling..tp mines penuh gila ngan umat muhammad.Kitorg ke South City..pergh..mengalahkan hari biasa lengangnya..hahaha!!




Fiqah baling bola pny slow. Mak plak siap dpt 3 strike tuuuu first gamee


Kami main la boling dgn gelak tawa..sume jenis gaya. Abah cam besa la bikin kami malu ngan gaya terangkat kaki cam kuda..tertonggek sana sini..huu..abah sapa ni wehhh..Tp sbb dh besa kami cool je.



Abah dpt stike gakk...K.wa men tak habis, mak abah gilir2 baling utk dia..
Tu gaya mak..iyahhh..


Abih tu baru kitorg berpecah arah..sorg S.Alam, sorg Sabak bernam n aku ke UPM anta biba..terus gi men takraw cam besa.



Abah tak puas ati ke rambut aku cam john cena

Smpi kat umah malam tu aku baru terperasan.."mana spek itam aku". Aku letak dalam beg akak aku time men boling. so aku check n sms akak aku..akak aku kta takde...huwaaa..aku cek dlam keta betul2..then dlm umah pn takde..huwaaaa...sayang nya..tu spek itam yg betul2 spek itam petama aku...sedey..sedey..selamat tinggal spek..takde rezeki la tu kot..huuuu...sedey bangettttttt.

takpe la..sedey2 watpe..hee..layan la ek gambar family aku memboling..tp adik laki aku takde..huhu...

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP