cute's blogger award??

>> Tuesday, January 13, 2009



1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yangmenyatakan
"anda telah di tag - sila layari blog cik-ixora untuk mendapatkan award anda".

Ok, dh kena tag..buat la kan;

2. Hasnor Afifah Mohd Noor. Nama mirip banget nm aku, Hasnul Efendi. Keje satu company...telah mengelirukn rmai juga org. Kitorg leh kata sekepala gak la. tp sehati tu..hati dh bg hubby dia..ahahaha!!

Dia minat amik gmbr jugak..N hopefully kitorg leh kwan baik smpi bila2..pastu anak2 plak kawan baik, pastu jiran2, makcik kantin dsb.

3. Aku stat 5 fakta tntg aku la;
-satu-Hidung aku mancung
-dua-Gigi aku buruk dan bersimpg siur
-tiga-Aku tak kurus tau..kecik tp ada muscle..ahahaha!!!sapa lg nk up kalau bukn diri sdri
-empat-Aku ni manja orgnya..miaowwwww
-lima-Aku sgt flexible..aku leh jd becok, pendiah, pemarah, pengutuk dsb. Depends on situation.

Lima Hobi???;
-satu-fotografi..akhirnya dpt gak kamera besar
-dua- martial art. Kalau buleh nk master sume jenis
-tiga- BUdak kecik...Aku boleh la stkat nk jaga seharian tu anak2 korg. NO problem. Dh besa .tp kalau nakal, mak ayah plak protective tk kasi marah..aku tampar anak dia senyap2..ahahahaha
-empat- Memancing. Tp sgt lama dh tak memancing.
-lima- bersama kawan2. tak kisah la melancong, bermain, berpoya2, buat onar, smyg jemaah..apa shj la..ahahaha!!!

4. Penerima award yg aku nk bg..hmmm..sapa ek? Benak gak nk pk ni..Akirasuri, FarahY (ur site really is cute), masy, mak su, rina, masy, anne, eliya, nolly and akhir skali...yatie. Aku mana ada choice sgt pn. Kawan blogger skit je..hehe

5. Nanti aku bgtu ek..

Ok..dh siap..yeaaaa!!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP