buring

>> Wednesday, January 21, 2009

Aku keburingan la...

aku ada keje..tp aku buat keje dengan keburingan melanda...meseg2 sama cembam..nak kata berrdebar nk bertunang kah??entah..rasa mcm bukan..mungkin sbb semalam tak dapat nk men macam besa..ujan..so tak sabar nk beraksi.

Aku : cembam..sejadah ngan quran nak ke??aku tknak..aku dh ada 2 quran..quran je banyak bacanya sikit watpe.
Cembam : haah la..kita tukar la mende lg berpaedah
Aku : ok..aku nk beli kasut..alang2 baru jadikan hantaran la..
Cembam : ok tu..aku pn nak beli kasut..Eh, kain pasang utk baju nikah tu...nikah lama lagi..nnt fesyen dh outdated.
Aku : camtu..tak payah la..tukar2..hmm..ok..beli kemeja la..Orait?? KO nye beli baju kurung je..warna pink aku belikan..ko belikan pink gak..tak pernah ada kemeja pink.
Cembam : Ok..pink..

Hahaha...nmpk cam antaran kawin la plak..tp lg best bila benda mmg nk pakai kan..tu nasib baik aku tak letak ipod shuffle company je jd hantaran..ahahaha!!!!

Aku : eh, bgtu family ko aku nk amik gambar masa majlis...aku takut diorg rasa pelik je
Cembam :ok..aku bgtu nnt.

Buleh??ahahaha!!! nnt time dia tnya mana calon..aku nk tunjuk peace smbil tekan shutter..plap!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP