UPSR??

>> Thursday, November 13, 2008

Hari ni keputusan UPSR keluar. TU pn sebab Cembam bgtu..kalau tak mmg aku tak tau pnya..hehe. Pagi2 lg tadi Cembam meseg ingatkan aku. AKu bukak msg dlm lif terus call adik aku..

"yo..wassup bang"

Cilanat..leh wassup2 plak. Aku tnya keputusan dia..dia kata kul 10 baru kuar.

"bang..kalau 5A bg Rm100 ek bang"

Amboi demand..Aku dulu dpt 4A abah bg 5 hengget je. TU pn dh habis happy. Kawan lain dpt 4A siap dpt Hi-Fi la, RM50 la..Tp aku syukur dpt 5 hengget tu..asalkan aku dpt meroyan beli jajan..hahaha!!

Aku ingat lg UPSR dulu time percubaan aku dpt 3A je. BM pemahaman tu menyakit kan ati aku. Ntah apa2 soalan bg aku masa tu. So pastu terus beli buku latihan buat byk2..yg lain tak study dah..kompem A..ahaha!!!

Smpi skang yg aku ingat karangan BM dia aku amik yg kena ending ayat .Seingat aku "tiba-tiba aku tersedar....". Haaa..aku wat citer alien dtg bumi..detail dia dh lupa. Mmg kelaka la..tp time nk UPSR aku dh clash ngan gf aku..wahaahaha!!! kecik2 lg dh ada awek. Study umah dia..akakaka.

Bila adik aku citer anak jiran clash..pastu kapel ngan budak lain..aku cm nk gelak..dia ckap 'clash' ngan 'kapel' tu..aku dulu mana guna ayat tu. Budak skang makin advance..


AHHHH...baru dapat call dr akak aku...yeeee..adik aku dpt 5A..alhamdulillah...kena la aku abg yg baik lg cute hero korea belikan adiah skit...ehehehe
---------------------------------------------------------------

Editted : Haaa..Last sunday diberi kepercayaan utk merakam detik manis Anas dan Ayu. Tahniah kepada mereka..Lagi cerita di sini

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP