Housemate ku eksiden tanpa hentamanBawah flyover Technology park, 13 November - Akibat kebengapan, kecuaian, ketidakperasanan atau apa saja sebab, seorang lewat remaja terjatuh dr motosikal dan dihempap oleh 135LC nya tanpa belas kasihan setelah moto yg ditunggangnya tergelincir dan menunggangnya pula.

Kejadian ini yg disebabkan sebuah kereta menukar lane dengan selamba dajal berlaku berhampiran flyover technology park dekat2 Petronas dan Shell berhampiran. Mangsa yg dikatakan cuba utk tidak berlanggar dengan kereta tersebut telah mengelak secekap mungkin. Namun keadaan jalan raya yg licin kerana hujan yg baru sahaja berenti telah mengakibatkan moto yg ditunggang tergelincir lantas menyagat lutut kiri mangsa dengan rakus.

Moto mangsa dikatakan bertindak panik dengan menindih mangsa. Dalam keterpingaan, mangsa cuba bangkit sendiri. Seorg dr saksi mengejar kereta berkenaan utk mendapatkan nombor pendaftaran kereta sengal tersebut.

"kereta tu mmg tknak berenti", kata saksi yg begitu heroic mengejar kereta tersebut.

Laporan polis tidak dibuat kerana setelah menghubungi rakan mangsa seorg inspektor polis bukit aman, difahamkan kes tersebut 50-50 je nk menang kalau report kerana tiada perlanggaran, hentaman atau bhs penjajahnya.."no contanct".

Magsa difahamkan ke klinik swasta utk mendapatkan ubat dan kini beransur pulih. Cuma mlm smlm luka lututnya melekat dengan selimut menyakitkan luka mangsa.


-Penama-


Mak Su, tag anda akan dijawab selepas entri ini..ehehe..jgn merajuk makan nasi tak berlauk tau..ehehehe

Comments