Plan ancuss

>> Tuesday, October 28, 2008

o
Caisss!!

Ye ye je plan nk mandi manda rendam2 kat ulu yam atau gabai, last2 terbengkalai je plan. Ada plan lain la, bangun tidor lambat la, tak dapt dihubungi pn satu hal. Aku pagi2 dh bangun siap rebus jagung utk kelah..punya la bagus aku kan..tgok masa berlalu, msg pn tak berbalasa..dh agak dh tak bangun lg.

Malas la ajak kau orang sume lain kali (yg berkaitan)..binci!! binci!! Baik gi ngan awek je lenkali..tp cembam aku dok jauh. Sian kat aku..nk carik kekasih gelap cembam tak bagi plak. Takpe, lenkali ajak kawan2 yg tak menghampakan..blah la kauworang!!!

Rindu la kat cembam...kalau tak plg lekeh pn leh gi ngan cembam je waterfall, asalkan ada teman..cembam tak berendam pn takpe..leh jaga barang2..wahaha!! nk ke tmpt cembam cuti sana jumaat sabtu..alahai...payah gak nk adjust. Kena tunggu cuti yg pnjg..tp bukan yg cuti isnin..kena cuti jumaat. sbb kalau cuti isnin cembam keje ahad..haa..susah kan..


Ni gambar masa gi Bukit Cerakah layan musim salji dulu..lama tu..Februari..huhu



Ni cembam last skali aku jumpa bulan 8 ari tu..huhu

MPH punya warehouse sale pn tak gi..takde geng.Aku ni kalau takde geng sgt malas la nk kemana2..so cembam tkyah la risau2 aku kuar mana2..hehe..lepas tk jadi berkelah, aku join geng takraw tournament boling suka2 kat IOI mall. Bawak jagung tu dlm bekas berkelah..haa..makan jagung 6 tongkol sorg2 kat lane boling..

Aku dpt no 4. ok la..aku sorg je dr 8 tu yg pkai house ball. Yg lain sume bola sendiri n sll main..kikikii..dpt la 2o hengget. Byr 50. Duit game 20 inggit. Kira rugi 10 je la. Tp tolak kasut n air..takde la byk mana pn. lgpn dpt Rm4 satu game..sptutnya 5.50..sgt ok kan??

Nk tgok movie pn dh lama sgt tak pi...maklumla Cembam takde. Kira skang ni aku membusykan diri ngan Aikido class aku setiap malam. So skang instead menggunakan kaki utk menyerang..aku belajar relax kan diri dan menerima serangan org,bagi balik force org tu kasi dia dimakan force sendiri..syiok aikido ni.Cuti plak, aku pndai2 la wat program. Pasni aku nk biasakan diri lone ranger la pegi mana2..berenang ke, berkelah ke..tkyah nk harap penyertaan kawan2..huuu(sedey ok).

Skang dh takleh tendang camni sgt..tp buleh lg la..ni masa join taekwondo..skang aikido..hehe

Mlm tadi lyn sivaji the boss...ahaha..tgok ramai2 ngan housemate..tp last2 tggl berempat je sanggup nunggu berita jam 12 tu abih..kelakar la..tp shriya sharan sgt hot ok..auchh!!! I like it..miowwww!!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP