Budak bujang laki bukan tknak menghias umah..kami hanya perlukan perabot sbg motivator

>> Friday, October 31, 2008

Sabtu ku kurang menyerlah..takde aktiviti sgt. Igt nk berenang secara solo..namun teringat plak nk tolong print album kawan yg aku baru siap designkan..maka berhuru hara lah aku ke plaza pudu utk anta. Smpi sana kena adjust plak aku nye fail..melepak le kejap edit balik.

Abih tu, aku mkn tepi jln situ, gerai melayu. Tp rega mcm kafe beraircond..citlanat. Nasib aku niat sedekah..huhu..Maka terus lg aku menyusur kepanasan pergi ke dojo. Smbhyg jap then layan fall, roll, teknik yg diajar..haaa..bermakna skit ptg sabtu aku. Abih tu??terus gi main takraw plak..yearghhh...

Aku smyg maghrib kat surau flat tu, then lepak makan kat kedai situ...balik umah housemate ajk tgok MU main..huhu..tp aku maless..aku layan men game je..sbb ahad pg nk bangun awal..nk men paintball..eekekeke

Tp paintball citer lain kali la ek..gambar tak siap lg..haa..meh citer pasal umah bujang aku. Kitorg takde perabot di rumah ye sekalian. Tp smlm balik umah aku dh makeover. Kakak h.mate aku pindah, so bg byk gak barng2..termasuk peti ais..yeahhhh!!! Diorg dh jdkan ruang tamu tu berseri dr sblum ni takde pape...TV dh bawak turun..dulu aku di bawah sorg2..skang dh meriah.

Dapur pn dh kemas..haaa..Tiba2 si botam yg aku citer menyepah dulu buat lawak "wahh..korg wat reformasi ah rumah ni..aku kena wat reformasi ni bilik aku"

pastu aku mencelah, "kitorg tak hingin pn ko reformasi bilik..bukn kitorg tgok pn bilik kauuu...ko ikut je kepimpinan kitorg skang..jgn menyepah kat dapur..tau pakai je..!!"..ya..skang kami semakin direct nyiahahaha!!!


Tp mmg besh la ada peti ais..ehehehe..mesti semakin galak aktiviti memasak di umah..see..kitorg just kena ada perabot2 je..baru kitorg menghias umah..idup bujang!! Ruang tamu lebih meriah!!!!! Yeaaa!! Ada rezeki satu meja cavenzi akan menyerikannya lagi..ekeke..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP