back to work!!

>> Monday, October 6, 2008

Jam sudah menunjukkan jam 5.30 ptg. Hari ini setelah sekian lama aku masuk kerja balik kerja tak menentu..aku akan cipta sejarah dtg tepat jam 9 dan balik tepat jam 6..hiahahaha!! Hari ni aku kurang masa nk melayar internet sebab team lead aku telah mengamanahkan aku utk task yg selama ni dia buat..jadi, agak kekok skit. Tapi baru saja usai melaksanakannya..hehe

Walaupun tetiba busy..sempat juga la layan komik..tp nk upload gambar baru raya tak sempat sebab nk kena bukak laptop la plak..esok je la..hehe.

Masing2 pn aku tgok tak hapdet lagi blog..tengah mengemaskini entri dan gambar2 la tu..haha!! Aku tengah berazam nk besar kan badan..nk kasi lagi tough skit. Aku jeles ngan adik aku..wahahaha!!! Tu yg nk membesar lg. Tahun ni turun 3kg je..ok la. Thun lepas 7 kilo. Tahun ni sebab usaha makan roti walaupn sbnrnya malas lepas terawih tu...minum nestum...tu yg berat tk turun banyak..haaa..

Ini bukan shot hitam putih atau edit jadi bnw..tak caya?try la tgok properties ke apa..haa..


Tahun ni 100 je aku peruntuk utk duit raya..tp sorg 5 hengget..pergh..kaya2. Aku nk tukar duit singgit2 dh abih..hentam je la. SO, rezeki la pada 20 org yg bertuah..wahahaha!! Aku tapau jajan sotong bulat2 yg mmg aku beli khas bukan utk tetamu mahupn sesiapa..haha!!! kijam..kedekkk!!

Then beli sepeket 800gram koko krunch pn utk bawak balik KL khas. Kira skang aku sarapan la..nk tambah daging maaa!!!kikiki

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP