Apa salah aku?aku cuma nk jadi hero korea

>> Thursday, October 30, 2008

Kita sll tonton drama korea atau filem korea yang mana hero2nya berambut panjang..ala2 serabai..then ramai cewek2 melayu ni yg amat tergila2 kan hero2 kacaks ni...Cembam pn minat, dia kata minat budak F4 tu...walaupn aku tak tau sgt pn kumpulan tu ALT+F4 aku tau la jadi apa..tp aku la depa mmg kacaks dengan rambut pnjg diorg.

So, disebabkan itu..aku telah bertekad utk berambut pnjg..then aku mms gambar kat cembam..tp malangnya cembam binci kat gaya aku skang..sedeynya..huuuu. Aku cuma mahu jadi mcm hero2 korea kegemaran ramai lazat berkrim digilai ramai..

Tak hensem ke wajah aku skang ni?ni serabai lebey sbb pas main takraw..Haaa..Tp cembam kata dia tak suka. Dia kata tknak jumpa aku. Aku ckp aku makeover ni semata2 utk dia, sbb dia minat F4..haaa..skali dia kata tak suka plak.

Aku ckp kat cembam aku abih RM250..tu pn tgh offer, kedai kawan lak tu..aku sambung rambut, layer..warna..aku siap make sure tak kalis air so sah kalau mandi wajib ke apa..nk smyg..haaa..tp dia kata tak suke jugak. Dia cakap sukati aku, duit aku..huuu..siap tak bangunkan aku subuh tu pg tadi, punya dia tak suke aku..haaa!!!



kawan2 laki aku kata nmpk macho...haaa..awek2 kat IOI siap usha2 lg time aku jln2 n men boling..mmg lagi menarik perhatian la kira..kira hensem dan tmbh bergaya la kan..haaa..apa ni sume..nape cembam tak suke..aku nk jadi hero korea..huuu

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP