Mengapa saya lajak subuh (klasifikasi 18MP)

>> Monday, September 15, 2008

Entri ini ditaip bukan bersifat bangga membuat kejahatan seperti lumrah manusia akhir zaman. Tetapi ingin mengaku yg daku ini sungguh biadab pada Nya dan berharap dpt sedar dan tidak mengulanginya dengan niat.

Ya..aku terlajak subuh pagi ini..Aku terjaga dh cerah..trus amik smyg dan qadha'. Wallah wa'lam diterima ke tidak solat tu. Cembam bgunkan sahur pg td..aku teguk air dan tidor semula. Tp cembam lupe nk bgunkan subuh..=[. Bukan salah cembam..takkan nk bergtg kat cembam je. Aku dh set jam 6.30. Tp rasanya minda separa sedar aku dh memahirkan jari aku utk turn off alarm tanpa mengganggu mimpi aku...haduhh kritikal. Dulu pasti aku akan terbangun at least jam 6.50. Badan yg sll smyg mekanisme nya mmg cmtu. Tp kalau dh sll tinggal subuh..mekanisme dh tak berlaku.

Hmmm...aku bermimpi sesuatu sblum terbangun pagi tadi. Aku bermimpi sedang lepak di tangga tinggi rumah aku smbil melatih seekor kucing meniti tiang kecil nak ke rumah..Dia kerap jatuh sbb titian terlalu kecil. Tp lama2 kucin ni bertukar jd heroin hollywood yg berlakon dlm citer 'Superhero the movie'..muka mcm minah gillmore girl tu.

Tetiba dlm satu cubaan aweks ni tup tup terbang...maka aku ckp 'wah..kau ada kuasa terbang laaa'. Dia landing kat dakapan aku...kami pn bercumbu...yaa..aku dpt rasa lidah dia (ini bukan ecchi (lucah)..mimpi saja..18MP ye) Dlm mulut aweks ni ada gula2 rupanya..dia bg aku gula tu melalui mulut..wauwieeee...

Lepas tu aku ckp...'ko ada kuasa superman mungkin. Mari kita try samada kau boleh lari laju sepantas angin tak'. Aku pun peluk aweks cun itu sambil berlari bersama ke arah kebun koko blkg umah.

'Nmpk tak pemburu dengan senapang tu..jom sergah dia'
'nak buat apa?'
'so dia kejar kita..masa tu ko cuba la lari pantas'

Aku sergah pemburu tu..beliau pn cuba menembak kami...berdas2 dia miss..tp kami masih berlari2 ayah tiri..

'cuba seru kuasa larian pantas kau!! Kalau tak kita kena tembak nnt!!'
'Aku tgh cuba'

Tetiba jadi begitu getir...senapang betul2 depan muka kami...lantas aweks tu tetiba secara reflek menghayun tangan nya ke arah pemburu itu...melambung seprti team rocket dlm citer pokeman dia terbang

'Wah!!kau ada kekuatan luar biasa jugeee'

Kami bercumbu lagi sblum aku terbangun menepuk dahi nyesal terlajak subuh...


--sekian godaan syaitan--

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP