A bit about us and others

>> Wednesday, July 16, 2008

Sebenarnya aku tidak rasa mahu mencoret kisah kami di sini sbb kami sgt pemalu tp comey orangnya..nyiahaha!! Tetapi mlm tadi aku selongkar folder2 lama di komputer riba aku dan terjumpa semula gambar ini. Dan aku pula sedang mahu mencuba teknik orton yg aku belajar dr gambar2 yg dimuatnaik oleh mereka2 di luar sana.

7 Julai lepas sebenarnya genap 2 tahun kami gitu2an..haaa..Tp kalau masa mula2 kenal, lebih awal dari itu. Aku saja pilih 7 julai 2 tahun lepas sbb senang skit nak ingat. Kalau lupa gak mmg begik tahap mamat kacak la aku. Nyiahaha!! Tp tahun ni tak mcm tahun lepas yg kitorg masing2 beli sandal nike dan makan dekat resipi rahsia. Owkh..cembam bg aku minyak wangi kedaibadan. Aku belikan dia kasut sukan power yg dh pun hilang..kawan adik dia pinjam..

Tahun ni, Cembam kat kampung. Baru abih belaja lg, sbb nk ajar budak yg nk belajar. Dia tgh dok umah mak ayah dia,abihkan beraih...tembamkan pipi dan main badminton konon nak kuar peluh dan sihat...Nyiahahaha!! Takpe cembam..teruskan niat murni ko. Jgn lupa belaja masak butter crab..kalau tak reti aku makan kat luar nnt..sorg2..kikikiii

Semoga kitorang dpt mengatasi segala rintangan, cubaan, halangan, fitnah dan segala2nya yg akan kami tempuh sepanjang relationship kami dan kalau boleh smpi la ada anak2, cucu cicit...

-------------------------------------------------------------------------------

Baru abih tgok sindarela online. Malam tadi layan debat...sume tak menjawab soalan daaa..Anwar pn kdg dia off topic. Tp satu je info kukuh yg bagi aku ptut dikupas lebih hebat masa debat tu 'Iran, Venezuela minyak murah inflasi tinggi..tp Malaysia minyak mahal inflasi lg tinggi'. Haaa..kalau ini dikupas betul2, mesti berjuta rakyat malaysia yg tgok akan rasa lebih tahu..betul tak. Nak guna hukum qur'an..mesti kata tak relevan yg dh tertulis hasil bumi adalah milik rakyat. Hmm..tunggu dah lihat shj.

Sindarela dh buat satu error skrip ni. Butang pergi ambush Farid tu aku tak kisah la sebab role dia mmg mcm bingai2 skit. Tp camne si Naimah boleh tahu dia gi mana da...Tp takpe, dia bersambung..polis pn leh smpi tempat tu. Kita tgok ada penjelasan tk utk skrip ni..ehehe..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP