Wedding 2

>> Wednesday, May 7, 2008

Anda pasti muak lihat gambar2 aku kali ini kan...??kan kan??tiap hari aku update gambar baru..muahaha!! ye la..musti yg gi kenduri tu nk tgok gambar kan..aku sgt memahami perasaan menunggu gambar dr teman2...so, aku pun upload la secepat mungkin.

Lagi pula skang tengah masa free yg sgt besh gila..tu yg laju je aku hapdet...Haaa..bg soalan2 dr masy dan akira..korg gi amik link dr gambar mosaic aku wat kat hugelabs tu ke??mmg tk dpt tgok cik puan...u all kena ke flickr trus mcm besa. Tp kali ni aku dh jadikan mosaic entry sblum ni linked pada fotopages aku..coz ada gambar2 kawan2 aku kat situ yg aku tk msuk kan dlm flickr atas sebab2 komersial..ahaha..tp mosaic yg ni aku tak link coz sume ada kat flickr.
first time aku experiment wat link pada gambar..jadi pula..mekacih pada Farah Y yg memberi inspirasi..jap lg nk tiru dia..edit gambar icon sendiri dlm photoshop..yiehaa

Kenduri yg ni..aku tk sempat nk amik gambar sangat la...tgh mkn pengantin dtg..basuh tgh gi snap2..sambung balik..wahahaaa!!! tp aku amik gambar kat pelamin la..tak canthek sgt punn...

Semoga panjang jodoh pada Farahnaz kawan aku dan suaminya - Azlan..tp yg aku pasti mmg naz..FarahnAzlan..haa...amik sambung nama. Walaupn bukan pilihan hati anda..tp bak kata kau..thrill skit perkahwinan kau...

Sekitar Majlis walimatul urus Farahnaz dan Azlan


Farahnaz ni kawan dr sekolah rendah lg..kecik2 je org nya..sama kecik ngan aku masa darjah satu..tp rupa2nya dia tetap kecik smpi umur 25..ahaha!! takpe..pompuan kecik comey..laki kecik cam hobbit org kata...

Aku sll raya umah dia sbb umah dia ada pokok rambutan kuning yg sgt lebat buahnya....mmg aku bedal rambutan dia tiap kali dtg raya..hiahaahaha!!

Hahaha..niat utk interprame...yiehaaa

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP