Zoo negara 2 - kids the darndest thing

>> Friday, April 4, 2008

Saya sangat suka kanak2. I mean sangaaatttt suke. as long as bocah2 cilik ni bukan yg jenis nakal amat tak dengar kata and suka cakap carut2...mau kena cubit lempang dari aku..Aku juga suka amik gambar kanak2..tapi sllunya curik2..muahaha!!!

Sbnarnya sangat sukar mahu tgkap curi2 gamba kanak2 ini...takut nnt mak ayah dia tengking aku ingat anak dia cuhmey sangat hape aku nk culiks..cittt..Aku suka tgok gelagat kanak2 ni and suka layan diorg...Kalu ada duit ko nk pau pokcik pun takpe pona'an2 sume (pona'an=anak sedara dlm jawa). Tp sy takde pona'an lagi..huhu!!

Atr gambar kanak2 yg tak berapa perfect la aku kategorikan...sbb aku tak fokus btul2..aku hadap, shoot...takut konangen dek diorg atau penjaga2 diorg (konangen = kantoi dalam jawa).


Aku nk zoom muka budak cumey ni..tp mak dia dok toleh2 selalu..maka payah..aku snap je

Budak2 ni sbnarnya mak ayah dia tgh amik gambar..lagi le susah..mmg kompem kantoi..tp sib baik diorg dok tgok pak diorg penuh khusyuk sambil posing

Sumpah!!! sumpah bukn amik gambar punggong Ok.Budak tu sbnarnya dok gedik2 mak dia nk letak atas bangku..sukeeee tgok.aku amik la curik2..sila lihat dgn jelas budak itu center. maknanya aku fokus budak itu ohkeyy

Yang ni mmg fokus mak dia..tu dia muka preoccupied btul ngan unta yg nak di snap tu...

Budak ini sgt cantik. Esok besar mesti chantik banget...tp jgn prgai cam lahanat tau dik..huhu!!

Kan aku dh kata...ko tgok tu..budak baju pink perasan tau..pndg aku smbil senyum lagi

Tu la antara gamba kanak2 yg aku curik2 amik..ahaha!! esok nk ke perlis. First time nk try amik gambar kawin kawan Cembam...kalu cantik bole la tlong (berpulus) kawan2 kan..ahahaha!!

slmat menyambut weekend dan renung2kan..slamat beramalllll...

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP