Entri tak bergambar - dedicated to Rina Elyani and family

>> Monday, April 21, 2008

selamat tengahari sume..pada kamu kamu yg kuar lebih awal dari biasa ke food court demi untk tidak beratur pnjg membeli makanan, pada kamu2 yg msih lg duduk di meja tanpa pergi lunch sebab sibuk berchatting atau pada aku sendiri yg menunggu waktu lunch berblog sbb kalu bukan time lunch aku kena test byk benda..yeahh..slmt tghari..

Sbnrnya nk tulis pasal mimpi aku pada mlm jumaat lepas..Ingat nk tulis time entri di pagi jumaat.tp disebabkan kebizian yg agak konkrit serta masa singkat yg dihabiskan di bawah tangga masjid tidur berjemaah..maka tidak sempat daku memaparkan mimpi ini hari jumaat.

Sprt anda sume tahu, aku sll mimpi kan kawan2 aku..yaa..sngat sllu lagaknya. Malam jumaat lepas..aku mimpi kuarga ex-opismate still partner in crime aku dan familinya...Elyani punya famili. Entri lepas ada bgtu si Elyani yg sgt suka gambar ttp kerana tidak mahu nusyuz..maka tidak boleh lah dia beli DSLR..ahaha!!

Atas ikhsan suaminya..dia dapat la IXUS..ahaha!! Elyani ada kata suh aku outing sama2..snap gambar anak2 dia..jd mlm itu aku mimpi telah pergi ke rumah Elyani ni haa..siap amik gambar si Danish anak laki dia lari2 dan anak pompuan dia..ada la makan2 skit..dh tak ingat mkan apa..

Pastu aku tunjuk kat Elyani kamera daku agar dia cuba..jeng jeng jeng..suami dia kuar dr mana pn aku tak tahu (sang saitan tidak detailkan yg ni dlm storyline mimpi aku). Then suami dia ckap.."Hmm..DSLR kamera" seraya agak tidak acuh melihat kamera daku dipegang isterinya. Maka bagai kera dapat bunga Elyani pn amik gambar dgn kamera aku..snap snap lagaknya!!

Ahahaha..bila terjaga aku sgt rasa nk gelak..tp sebab aku sdg mamai dan mengejar subuh gajah..tak jadi..ahaha!!

Sekian edisi mimpi mainan tidur..renung2kan dan slamat beramal..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP