Blog gather sempoi banget

>> Monday, April 28, 2008

Sabtu yg baru saja lepas...Gathering sempoi budak2 yg sudi melawat blog aku dan ditambah dgn pelawat2 blog masy berjaya dikumpulkan sejenak ketika di Mid Valley Megamall. Idea utk berhimpun sok sek sambil berkenalan secara realiti sapa kah sapa di blog itu agak mengong bila penganjur yakni aku agak buntu dengan aktiviti yg bkal disaji hari itu.

Tetapi atas kesportingan pihak2 yg turut serta dan tidak kisah dengan apa pn plan hari itu..maka ia berjalan dengan lancar..hepi..hilai tawa..tari tarian dan sgt besh. Dapat berkenal muka ngan mereka2 yg sgt gila dr entri2 blog ternyata berbaloi kerna dpt tahu prgai sbnar yg mmg gila pn..terlebih lg si Masy yg sangat sensitip dengan perkataan 'bulat'..

Tempat berkumpul di KFC, aku tegur jaya sorg minah ni yg ku rasa namanya Qasieh..mmg btul pn. Kami duduk2 smbil tunggu yg lain. Ternyata Cembam ada peningkatan bila mampu bersembang dgn Qasieh yg baru sja 4 minit kenal..Ok ah Qaiseh??hehe.

Yg menarik pelanggan


Kemudian dtgla konyong2 geng umah Masy bersama Anne dan Zainab..Anne dengan segera melihat2 booth Sunsilk yg menawarkan makeover..aku dgn sgt pasti ternyata tepat, melihat Anne trus menyertai booth tu. So, kami pn smbil tggu yg lain, tgok2 la Anne kena touch up. Selepas itu dtg la Sodep, Meera, Shai dan Kurrz mengakhiri penantian..

Masy dan Meera belek gambar yg ditangkap

Oleh kerana ketua tingkatan agak kabur dgn aktiviti yg bakal dihidangkan dek ingin menjaga hati dn perasaan..takut ada yg kata.."cieehhh..gather2 main boling jee???Baik pergi surau sapu koridor diaa!!!". Namun stlh dipersetujui kami pn pergi membeli tiket Tatooist. W.pun line panjg tp kaunter efisyen..takla lama tunggu.

Habis menonton..Kami dihiburkan dengan aksi para2 sakura sodep yg dibanjiri penonton2 dan peminat serata dunia. Ternyata sodep amat berbakat...terhibur la kami ptg itu. Kira mcm sodep antara aktiviti yg disajikan utk gathering kitorg ptg itu.



Budak2 blog yg sportin


Then kami makan2 kat kedai jual laksa..tak tau plak pa nama dia yg kat dlm jusco tu. Oleh kerana harga yg menyokong inflasi (ayat cover duit tk byk), kami hanya minum aje la. Anne dan Zainab yg makan..sbb diorg mmg tak makan lagi. AKu minum air yg sll aku amik kat pantri tp kali ni kena 3 ringgit satu cup..Nk gelak pn ada..



Zainab yg risau dan sedey bila rojak nusantara nye dirampas Masy smbil diperhati Sodep yg sudah tahu gilirannya musnah sama sekali



Masy yg terus rakus membelasah rojak Nusantara Zainab...

Abih je minum2..sembang2..gelak2..sesi kreativiti bersama straw..kami pn beransur pulang..Ok la..leh la dpt B utk keseluruhan. LEpas ni wat kat air terjun la...besh skit kot..hehe..tp sbb taknak susahkan y'all..kita wat la kat M.valey dulu eh...segala kesulitan amat dikesali dan diharap sumenya hepi dpt jumpa2..hehehe
Gambar2 yg lain..sila lawat fotopages aku : http://soulzeshifter.fotopages.com/

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP