Saturday Fever

>> Monday, March 31, 2008

Selamat hari isnin buat semua2 rakan2 yg mampir ke blog yg makin syok sendiri dengan gambar2 yg tak berapa la indah sangat utk ditonton..wahahaha!! Apa yg kalian2 kailan2 buat ujung minggu ni? Memancing? Lastik burung? Membelah beli dan lain2...musti sume rasa best nak mampus atau boring gihle ujung minggu ni.

Sabtu aku bertapa je dlm rumah. Awek pegi sekolah (ahaha..sabtu pegi skolah tu..skeemaa), maka aku pn bangun sekitar jam 11 pg. Rakan rumah takde sgt. Nak men game pn takde teman. Maka setelah guling2 atas toto yg tak berapa wangi..aku bangun utk beli nasi. Aku capai Dieypu, attach lense 55-200mm aku dan naik le moto ke kedai Maya Qayyum yg sll aku mampir. Dlm perjalanan, ada yg leh shot cntik..aku berenti amik gambar..ahaha!!nk berjln2 gi tasik ke malas benor..jadi la kan...

Tangkapan 1 : Lebuhraya Putrajaya-KL tu dekat amat ngan tmpt aku..tp takdela jln yg menyambung msuk ke h.way tu..Tp oleh kerana kebengapan sahMie Blahlu, motosikal dh tak dibenarkan lalu situ dgn alasan "itu timpat..tak ada laluan moto.sgt bhya". Cit..mcm la h.way lain sume ada moto nye laluan..pa daa!!

Tangkapan 2 : Captain Planet. Walaupn dia wat camni sbb mmg kerja dia..kalu tak, tak tentu dia wat kan.tp aku pandang mulia kerja ni. Takde diorg..korg nk ke kutip sampah..blah la korang..sama mlas cam aku..ahaha!! Sama lu kita salut bro!!Haip!!!

Tangkapan 3 : Aku kan abang. Lepas mkn boring aku shot dr jauh kanak2 ni nek basikal..ahhaha!!

Tangkapan 4 : Bila nk nek beskal cam along. Budak ni dok tgok 'burung' dia ke hapa aku tak tau la..ahahaha!!

Tangkapan 5 : LCD monitor baru ku. Pagoh beli baru tuu...baru besh layan movie kata dia. Monitor lamanya dh warna jingga2 gitu

Tangkapan 6 : Toke cendol. Bila Pagoh dah siap psg LCD monitor dia, dia blanje aku cendol. Nyum nyum..handal tul toke dia..ckp cina..fasih amat..jeles aku wohh!! Sporting lak tu..tu yg teman amik gambor dgn tenang.

Tangkapan 7 : Pembantu yg cekap. Pembantu toke ni laju wat keja utk memastikan mutu servis yg tangkas..salut!!haip!!

Tangkapan 8 : Mat Kool kawan ku. Walaupun aku mmg ada kawn yg kool - Ayman. Tp aku tak beli aiskrim mat kool.

Itu sahaja yg berlaku spnjg sabtu lepas...mlm tu je aku ada men boling smbil ditemani cembam..house mate aku ajak..ahaha!! Tp gambar tak berapa nk boleh tunjuk la...tahap amik gambar ngan handset je..malu ah tunjuk..tak pun len kali laaa..aahhaha!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP