Huuu..pening2 sambil citer kosong

>> Tuesday, December 11, 2007

Mari tuan puan dengar ini cerita..
Hari2 ujan asik turun sahaja...
Balik ke umah ku basah kuyup...
harap byk rahmat aku dapat..
Kan aku dh kata kau byk dosa..
axion ke aziah..tunjukkan saya...

(nyanyi dengan irama lagu iklan axion)

Nyanyi sudah?? syabas!! anda berjaya melepakkan sebentar diri anda dari hal2 duniawi yg menghilangkan mood anda sepanjang hari..yaa..tepuk dahi anda. Kalau boleh ramai2 tepuk. Bawak kawan pada kawan2 adik awak punya mak sepupu sekali utk tepuk dahi.yaaa!!

Ari ni byk kerja. Tp plg best, nk siapkan cepat pn payah coz takut P.M kata aku wat keja sgt cepat..nnt dia bajet aku leh siapkan kerja cepat2..tknak lambat. Lagi satu, lambat sbb aku tak faham certain things yg agak blur2 gitu..

Apa pun mari kita cerita pasal gambar dan diri saya..mari2..

Ini pokok cili kesayangan sy. Skang nak makan megi mesti pedas2..maklumla..ada cabai..huwah huwah!!huwah!!

Ni baby cili..jap lg besar tau la nasib dia dlm perut aku...auuummm

Ini atr kaum keluarga sang cili ganas...ni muda lagi ni, masih dengar cakap mak ayah..jap lagi dh merah, dh besar..derhaka ni..biasa ni..

Gambar kesunyian housemate takde..aku merenung dr jendela..maklumla..aku on leave..

Jajan yg aku beli mmg khas utk aku bawak balik umah bujang. Siap marah adik aku nk sikit..aahahaha!! Nyum2..tak usah la nk mintak. Lama dh abih

Bachelor's best friend. Di kala kesengkekan dan kemalasan, kau selalu di samping ku. Walau 3 hari sekali saja plg min leh hadam kau..haha!!
Hari ni macam terang..harapnya leh la bersukan. Rasa tak best je kalu tak bersukan. Bersukan sangat baik utk kesihatan..mari2 bersukan..hidup lah sukan utk sabak bernam!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP