Selamat Hari Raya semua!!

>> Tuesday, October 9, 2007

Assalamualaikum semua.....

Esok aku nak balik kampung dah. Pagi2 lagi. Mulanya nak balik malam, tp mak dah mengeluh suruh balik seawal mungkin utk persiapan raya. Umah tu la...kena dihias and disusun kasi nmpk macam rumah dah bukan macam umah yg baru ditambah...

Adik aku call, nak balik sama sebab after confirmed, dia mmg stat cuti sok. Ok..mulanya nak suh dia turun KL sentral dari s.alam tu. sbb balik dr s.alam ke Sabak Bernam..jauh..aku dah kira masa dia ari tu. N lagi satu tol la kan. Tp sebab naluri abg cute yg baik hati lagi pemalu ni..aku amik gak la dia kat S.Alam sok.Kira tolak dari S.Alam la.

Td adik aku yg kat ATMA plak call. Dia balik ptg sok naik bas. Hmmm...tanya aku ada beli pape tk?Mmg tak le..tak beli apa pn haaa...

Hari ni keja tetiba pack...lagu raya ni dah panas telinga dengar..ehehehe..berulang2. Aku bukan ada byk sgt pn lagu raya..Dah mula rasa la suasana hati aku ni nak beraya...Makcik dari Kelantan pn akan smpi dlm ptg ni..sian suami dia kena tinggal sbb takde bas dr tmpat aku ke Klantan ari kamis. Uuiii..sedeynya kalu aku...anak bini takde time rayaaa..huuuu...

Ok la...ni post terakhir sblum raya n sangat lama la sblum ia di hapdet semula. Pada semua rakan2 blogger yang sudi menjengah ke laman kawaii ni (nk gak bongkak di hari raya..haha), aku mohon maaf la kalau2 ada entri yg mencubit punggung anda semua...semata2 luahan hati je kat sini..takde niat nk perli sapa2 (kecuali housemate ku yg pengotor itu=p)

Jadi..terima la kad raya kat atas tu tanda meminta maaf...aku tak reti la nk wat sendiri...tu aku edit skit..besa la tema bulatan2 pink aku tu..ehehe..ok la...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP