Huarghhh..Dah balik bekerja..

Assalamualaikum semuaaaa!!!
Yaaa..saya udah pulang bekerja hari ini..penat banget..mana tidaknya..smlm beraya dr pagi smpi malam, tetiba mak mesej suh balik sebab nk ke kota setia, perak tidur rumah nenek kerana nak menghantar makcik balik ke kelantan keesokan paginya (pagi ini).

Dengan penuh menjunjung perintah, aku memandu dari sekinchan...jam 8 aku smpi umah..pack2 barang2 dan makanan yg nak dibawa ke KL, trus sambung drive ke kampung...then kena bangun pagi...anta makcik dan terus balik KL pagi tadi. Smpi rumah, kena solex daa grill. Kebetulan malangnya kunci solex tu aku dh ceraikan n tinggal kat bilik sebab jarang dipakai...

Maka aku terus anta adik ke UPM, makan tengahari di sana dan terus gi kerja dengan jeans aku, t-shirt tak berkolar gambar koala dan sandal aku..ahaha!! Kalu kena tegur senang je jawab..umah kunci..kira ok la ni sy gi kerja..nk aku kerja ke taknak..haaa...Wahaahaahaha!!

Hari ni penuh kesempoian aku sambung kerja...closed defect yg dah fixed, pass kan instance dan siap kerja aku..Maka mengarang di sini..aku dh macam org jetlag ni..haha!! Yaaa..sekian saja coretan serba ringkas dan ekspress..NNt lain kali kita cerita kisah raya masing2..yiehaaaa...
Slamat kembali berkerja untuk sumeeeee....

Comments