Foodsss!!!! Muahahaha!!!

>> Thursday, September 20, 2007

Ini bukan taipan untuk mengkecurkan perut2 kamu yg sdg kosong dan bukan juga utk mengurangkan pahala puasa. Takkan la tgok gamba makanan ilang pahala pose kan..Ini merupakan laporan sessi makan2 mahal free di shangrila semalam..yaaa..amat hebat dan mahal...Saya jumpa Umie Aida..mmg cantik..mungkin setelah makeovernya yg skali pndg seperti nisdawati..owkh..brckp pasal umie aida mungkin kurg pahala..maka hentikan..ahahaha!!!


Ini bukan makanan smlm. Ini Fish n chip aku mkan di Perth sblum ni. Mmg beza ngan sini skit..sgt mengenyankan dan fresh. Saja letak gamba kat sini..wahaha!!


Ini juga gamba di Perth sblum ni. Lupa letak sini. Coklat for taste yg aku amik n refill setiap kali abih..nk beli mahal melampau..ahahaha!!

Baiklah..skrg berbalik pada makanan di Lemon Garden Shagrila. Mmg ramai makan sana..kaya2 rupanya org malaysia ni. Mana taknya..satu kepala RM98++ wooo..Mmg bila kamu2 pusing tgok makanan..tak tau nk makan apa. Aku last2 tak makan nasi..makan benda2 yg aku tak penah makan. Yaa..dibawah merupakan pinggan pertama petang itu.


Ketam goreng, Udang goreng..yummy. Tp ketam itu terlalu garing, so kureng skit isi dia nye ngam. Then aku amik sushi..mn penah mkn sushi..selama ni nk singgah sushi king tu tak singgah2. Yaa..dan ada isi ikan mentah..Yg plg hebat..tu..tiram tu nmpk tak? Haaa..aku makan plg last.

Gila la tiram tu. Aku nmpk dlm citer Mr. Bean's Holiday. Sume kata rasa mmg mentah gila..n agak hanyir. Tp bila lagi kan. Nnt org tnya, aku penah makan ye dak. Ptutnya kena perah lemon..tp lemon dh diangkut waiter..malas aku nk amik dh..Aku telan je..mak oih..fear factor tol..not that ba..but still bad la..waahahahaha!!


Ni pinggan kedua. Lamb, Ikan Kod dan pelam+jambu rojak. Ikan kod tu org kata mahal bebenor..so aku amik la..rasa dia..not that luxurious pn..Rojak tu gak best.


Pinggan ketiga tak sempat amik gambar dh abih..ahaha!! NI desert pas gi smyg. Perisa kiwi, mango n strawberi..mmg memuah.

Yang aku tak puas hati sgt pilihan buah2an dia..tk byk..nangka, honeydew, tembikai..last2 aku amik anggur yg buat hiasan tu setangkai..wahaha!!pastu jambu madu besar yg mahal tuuu..aku amik gak..hiasan gak..wahahaha!!

Then makan marshmallow salut coklat. Pastu mmg dh tk bole blah dah perut aku..maka balik la..Itu je RM98++. Hahaha!! Tp plg bangang..hotel hebat kononnya camtu..tandas takde pili air..bodo!! Bukan tambah kotor kalu ada pili air..tmbh bersih kan..takde la tisu sepah2..apa harm nya kalu diorg install gak kan..negara msia kan negara islam..takkan nk kata standard..bodo.

Tu tndas dekat ngan surau. Washroom dia..ada tmpt kencing berdiri je..apa ke beruk daaa..Nasihat aku, kalu tak terdesak dan bukan dibelanja org..takyah la kaya kan makhluk2 camtu..buang karen..apa daaaa!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP