Taipan ke 100 - Wuhuuuuu~~

>> Friday, August 17, 2007



Ini adalah taipan ke-1oo aku. Mungkin bg anda dan anda sume yg dh beratus2 tak rasa best pn. Tp aku rasa best..huhu!! Aku start memblog pada januari tahun ni. Bila dikira2..mmg takdela aktif sgt aku memblog..tp takpela..kira bagus la masuk taipan ke-100 kan..hehe.

Aku mula memblog di sini bila terasa ingin menghandalkan diri dalam bidang taipan dan bercerita..huhu!!Bila aku lawati blog teman2 dan yg bukan teman..bahasa mereka, tatabahasa mereka, susun atur ayat, plot..sume2 memuahhh. Terasa ingin jd slah seorang dr anda sume yg pndai menutur bicara atas kanvas elektronik ni. Itulah saat aku memblog kan diri.

Mungkin bg anda sume yg menaip blog dengan tema sendiri, aku takde tema..aku bedal je. Sume benda yg aku taip ikut hati dan perasaan dan mende yg melintas tak toleh kiri kanan dalam kepala aku ni..Sepanjang kerjaya memblog di sini..aku ingin melontar dengan laju utk anda2 sume ucapan terima kasih sayang aku kerana sudi menjengah blog cumey aku ni..kiki dan meninggalkan bahan kumbahan anda di serata ruang blog aku..wahaha!! Kumbahan anda t.jawab kami..ahahaha!!

Teruskan lah taipan2 anda di blog2 anda utk bacaan saya. Yg menaip menggunakan bahasa 'org freckle' ( org putih yg ada freckle..tk macam org kite), seriusss..aku kagum dgn penggunaan bhs anda2 sume. Byk benda yg aku blajar dari cara taipan anda2 sume dan sungguh aku harap aku pn dh agak maju dr segi penaipan aku..maju kah?apa kata anda sume? Sila bg jawapan dgn ikhlas dan khusyuk yeee..Hehehe!!

Apapun..slmat menyambut hari kemerdekaan ke-50. Yaa..aku taip dlm bhs ibunda ni..menyahut cabaran sekumpulan prmblog utk menaip dlm bahsa ibunda sempena hari kemerdekaan...hehehe!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP