tag

>> Monday, July 23, 2007

I've been tagged by yatie..gila jahat..aku nye tag dia tak wat..dia tag aku..apa daaa..ehehe..tp sbb takde bahan..aku wat la

1.Dah pukul berapa sekarang?- Dah pukul 5 suku lebih kurang

2. Apa mood sekarang?- Burning inside..huuu..n nak terkencing

3. Rasa nak buat apa sekarang?- Nak kencing then gi smyg

4. Kalau ada magic sekarang rasa nak buat apa?- sila jgn tanya..huwa huwa..gelak jahat

5. Rasa nak tengok citer apa sekarang?- The shooter. Tp ayaman nk bawak DVD sok.

6. Keluarga tgh buat apa sekarang?- Hello..mak..mak watpe?aaa?tgok drama..ok bye..mak tgok drama

7. Apakah waktu makan sekarang? Dah makan?- Aku tak lunch..

8. Rasa nak duduk bersama siapa sekarang?- Soalan bahaya tol la

9. Dan dia tgh buat apa sekarang?- heee..ntah

10. Macam mana cuaca sekarang?- sejuk banget..dh pakai sweater pn sejuk

11. Kalau ada cash sejuta dalam tangan sekarang, nak buat apa?- gila!!dah tentu masuk bank..org rompak senang2 je.

12. Rasa nak souvenir dari siapa sekarang?- eemmm..dari sume yg kenal aku

13. Setelah menjawab beberapa soklan survey ni, apa mood sekarang?- masih tahan kencing

14. Jadiknye, dah pukul berapa sekarang?- 5.15 lagi..aku bundar tadi pada suku yg terdekat

15. Nak tag sapa ntah..yg takde modal tulis entri kot..wahahaha

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP