tag

I've been tagged by yatie..gila jahat..aku nye tag dia tak wat..dia tag aku..apa daaa..ehehe..tp sbb takde bahan..aku wat la

1.Dah pukul berapa sekarang?- Dah pukul 5 suku lebih kurang

2. Apa mood sekarang?- Burning inside..huuu..n nak terkencing

3. Rasa nak buat apa sekarang?- Nak kencing then gi smyg

4. Kalau ada magic sekarang rasa nak buat apa?- sila jgn tanya..huwa huwa..gelak jahat

5. Rasa nak tengok citer apa sekarang?- The shooter. Tp ayaman nk bawak DVD sok.

6. Keluarga tgh buat apa sekarang?- Hello..mak..mak watpe?aaa?tgok drama..ok bye..mak tgok drama

7. Apakah waktu makan sekarang? Dah makan?- Aku tak lunch..

8. Rasa nak duduk bersama siapa sekarang?- Soalan bahaya tol la

9. Dan dia tgh buat apa sekarang?- heee..ntah

10. Macam mana cuaca sekarang?- sejuk banget..dh pakai sweater pn sejuk

11. Kalau ada cash sejuta dalam tangan sekarang, nak buat apa?- gila!!dah tentu masuk bank..org rompak senang2 je.

12. Rasa nak souvenir dari siapa sekarang?- eemmm..dari sume yg kenal aku

13. Setelah menjawab beberapa soklan survey ni, apa mood sekarang?- masih tahan kencing

14. Jadiknye, dah pukul berapa sekarang?- 5.15 lagi..aku bundar tadi pada suku yg terdekat

15. Nak tag sapa ntah..yg takde modal tulis entri kot..wahahaha

Comments