Ari sengang..ke senggang??

>> Monday, June 11, 2007

I've just finished the last lines need to be amended. I received a couple of mails which some of them I don't really understand what I need to do with the instructions and the files attached with them..huwa huwa..I need to wait for my captain. She'll be in at 12 noon. And that's enuff time for me to post this entry..while browsing through things I were supposed to do for today.

Ok..bertukar bahasa..Ari kamis malam jumaat ari tu kitorg gi makan kat istana Budaya..waa..canggih kan..of course la free..kalu tak konpem tak pegi tempat2 menggalakkan inflasi ni. Team punya dinner. Masing2 dh siap2 duduk n start makan..ada yg ingat nk balik cepat..malam jumaat la kata kan..baru kawin lak tu..wahaha(mesti kena debik kalu dia baca ni)..ahaha!!

Ok..time makan tu tetiba kawan aku, Nuar ni kata kat aku'

"weh bro..aku tk sedap la nk makan..makcik tu dok pandang aku je"
"Haa..?ye ke..cun?" sambil mengiraffe kan leher coz Rina dok depan aku..skali pandang..mak aihhh..cun banget memuahhh!!wahahha...

Then bila Rina gi amik makanan..makcik tu direct contact ngan aku. Dia dok luar..so ada cermin yg menghalang dia ngan Nuar..Aweks tu mula wat isyarat kat aku yg Nuar tu kacak banget..aku dengan seronoknya menyetan la..siap balas isyarat.."yee..dia memang kacak gila..". Nuar dh nyiku2 aku.

Pastu kitorg dah terkekek2..then tetiba aweks tu pandang direct kat Nuar sambil menjelir lidah gaya menjilat2 ghairah Nuar..wahaha!! Nuar suke la tu..wahahaha!! takde..takde..Nuar dh mula biru2 muda muka..aku nyakat je la Nuar, tny kot dia ada skandal ngan aweks ni. Pastu kami gi smyg..smbil gelak2 lg pasal aweks yg sangat tergila2kan Nuar ni.


Ini lah aweks rasta yg mengushar tepat ke arah Nuar..tak clear..sbb kena zoom..

Abih smyg..aweks tu ada kat dalam..cam nk mendekati Nuar..kami cuak dah..kot dia rogol Nuar in public dek keghairahannya tadi kan..wahahaha!!Overexaggerate plak...Then ms dia nk kuar balik dia ckp kuat2 smbil tunjuk Nuar,

"aku dah lama kenal dia tu.."

Ahahha..sume pndg Nuar..ishy..ishy..ni mesti ada kes ni..so ini kuiz utk minggu ni ..sape aweks tu? :

a) Bekas awek?
b) Gadis yg sgt menggilai Nuar..tp Nuar tak layan sbb not his taste..then dia kecewa smpi gila?
c) Jiran masa dia sekolah rendah kat Perak
d) Aweks yg jd heroin masa Nuar jd hero dlm teater "paku pakis itu kelat"?

Kepada anda yg ingin menyertai kuiz ini sila hantar ke nombor 33939. Taip Nuar-jarak-no.kp-jarak-pilihan tekaan anda. Caj 25sen utk setiap sms.

MOral of the story..kacak beb kawan aku sorg ni...seriyesss..mmg aura dia kalah mawi..kau mmg kacak NUar..mmg kacak..mmuaahh..mmuuahhh!!

Inilah Nuar..jejaka kacak yg mempunyai aura lebih dahsyat dari mawi..tp sorry ah..dia dah kawin..jgn korg ngada2 nk ngorat..antara rakan pantri aku ni tau..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP