cuti 5 ari

>> Thursday, May 3, 2007



Huuu~~~ Aku demam..sian aku..dh la cuti pnjg nk mampus..5 ari, plus satu AL pada ari isnin. Tp aku tak blik kampung..sebab minggu lepasnya baru balik. lgpun adik2 aku yg lain tak blik..so tak brp besh..tak balik la.

Gambar di atas adlah gamba tembikai yg aku beli pada hari sabtu tak silap aku..7.8kg..aku beli ingat nk mkn ngn h.mate..skali sume takde..maka aku abihkan nya dlm masa 24 jam..haa...terkencing2 beb..muntah cecet..wahahaha!!!

Aku gi berenang kat pusat akuatik bukit jalil..kali kedua aku pegi.wahhh...ada peningkatan...aku mampu berenang kuak dada sejauh 50m(ujung ke ujung)..blaja sendiri tau..usha org wat cmne..ahahaha!!mungkin kalu aku sll pegi, aku akan jd lebih hebat..o yeaaa..

5 ari cuti, aku tonton byk movie..hitcher n aaaa...Qabil kushry Qabil Igham...(movie di laptop). berckp tntg filem qabil bla bla ni..aku sgt bengang ngan jln citer nya..sapa dh tgok agkt tgn..!! Bapak dh mati, idup awek dia dh musnah..bru nk bgtu dia(rusdi ramli a.k.a Qabil Igam) ada Aids. Si hans isaac (Qabil kusry) lak bodo nya pegi ngamuk ngan parang pas Igam mati, dh kena tembak..kesudahan citer..dua2 Qabil mati, then si awek Igam pn mati..apa pny citer la Azlina Pa'wan..ending hampeh..huhu!!

Oh..aku kuar ngan anip, fariz n awek dia. oleh kerana plan nk ke PD telah diruin kan oleh fariz yg meminta kami berkumpul di klcc, kami decide pegi tgok wyg citer Bukit Ada Mata 2 (Hills have eyes 2)..drpd masuk petrosains sprti yg dicadangkan pariz...lebih berpekdah..waahhaa!!nasib best..yeaahhh


Ohh...aku tgok midnite movie ngan housemate 1 Mei..kitorg cuba jaya je gi Mines..beli tiket spiderman..dgn penuh taat aku tggu booking tiket direleasekan..dapat gak..tengah lagi..mmg gempak beb spiderman3...gi la tgok..wahahaha!!Aku rs dia akan perbaharui rekod sendiri first day show yg sblum ni USD11++ juta..fuuu~~mmg best siottt!!

Owkh..aku berjaya merumuskan cuti aku..hee..jumpa lg di entri yg lain...time kasihhhh!! Lat but not least!!yeaaaahhhh!!Man United kalah..wahahaha!!maka tinggal Liverpool aku n AC milan mcm 2 tahun lepas..

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP