kya nam tum he..??

>> Friday, March 9, 2007


Ukhh..aku trasa ingin bercerita pula ari ni...Sedang aku menunggang motor smbil mendendangkan lagu2 yg aku minati...pikiran ku menerawang pada satu insiden yg agak menarik di kala aku masih berkerja dgn kompeni Aqil (keja pertama aku).

Aku bru pulang dr Johor..outstation kerna kerja2 pemasangan network di sana bersama team yg lain..tp bos suruh aku balik dengan sgera krn urusan yg perlu ditangani kat kl..maka aku pn membeli tiket bas balik kl ptg jumaat kot...

naik je bas..mst la amik port tepi cermin sbb nnt kalu awek dok sebelah..aku tido takde la terlanding atas bahu awek tu..kalu laki lak sblh..takde la landing atas bahu laki tu..yieeekkk..so..sblh tingkap leh sandar kat tingkap dgn pnuh lena...tup2..seorg laki india dok sebelah aku. tp bukan india..with a glance aku tau dia ni cm hindustani la kan...but aku tak amik port la..aku kan ada sindrom 'tidur dalam kenderaan awam dan kenderaan kawan'..so aku tido la..

tp nk smpi seremban..aku terjaga n rasa fresh banget..ku lihat abg hindustan tu tgh pndang aku..ku tutup dada aku..ahaha..takde la..

"tum @$^%$^&%*^&^* mere &*&&()*()(_"

aku pn terpinga2 dgr dia ckp hindustan ngan aku..aku tau la muka aku ni ada iras2 hrithik roshan..tp agaks2 la kan...maka aku pun memulakan perbualan..

"haaaa??i dont understand u..can u speak english..??"

"no" (tu english la kan..ahahahaha!!)

"pyar kare..kal ho na hoo..preity zinta is hot"..ntah apa2 la yg dia ckp. bajet aku faham je..

"I cant understand u la..macha..." (smbil tunjuk isyarat tak faham)

then dia syp balik..kejap je..pastu mengarut balik ngan aku..so..aku pn terpaksa tunjuk skill bahasa aku yg tahap rama2..

"kya nam tum he baiyaaa..??" (ntah btul ntah idak...tp dia faham)

"mere nam..garbhu khan..kya nam tum he??tum &^&^^*&^*^**^* hindustani?? (aku rs dia maksudkan..eh..u know how to speak hidustan??)"

"mere nam..hasnul..i can speak hindustan just a bit" (sambil tunjuk isyarat sikit banget ngan jari)

pastu dia mengarut lagi ngan bhs ibunda dia...pastu ada terselit perkataan KL...ms tu kitorg smpi seremban dh..masing2 turun la yg mmg dok seremban..so..aku guess dia maksudkan "have we reached kl??". so aku balas la...

"here..seremban he...kl nehi. me kl too ho...kl, last stop..last stop" (haaa..amik kau...tp dia cm faham)..so..dia angguk n senyum..fuhhh..kira terrer gak aku ni ckp hindustan beb..wahahaha!!! Aku nk turun kat hentian serdang ari tu..

so dlm perjalanan dia dok nk sembang ngn aku..maybe dia ni friendly kan..tp agaks2 la..aku ni hrithik malaysia..hahaha!!mn faham sangat..kdg aku pn cam saja nk pedajal..aku pi tny pasal pelakon la bagai kan.

"i like kareena he..sexy body.."

"me...aishwarya..%&^%%^&%^%&^%&%&.."..ntah apa lg dia mengarut..ahahaha!!!

then bila smpi serdang je..aku mintak driver berenti..sblum blah aku sempat snyum kat mamat tu n pesan wat last time...

"remember bhaiya..kl last stop.."(apa ntah lagi aku ckp..masa tu vocab ada la jugak kan tgh lyn citer hrithik roshan..skang ni lyn jepun..dah lupa dah apa aku ckp masa tu..tp aku ckp take care la lebih kurang)

Then mamat hindustan tu lambai kat aku..end of story..tp masa tu mmg best cmpur bangang2 rama2 gak ah..dh la dlm bus org dok usha kan.."fuuuhh..terrer mamat ni ckp hindustan"...takpun.."mamat ni ckp hindustan?mst mamat bunga ni"

ahaha!!sorry ek..aku lyn citer hrithik je sbb dia best menari..suka banget..n aku tgok pn sbb auhhh..seksi ah!!aahahahaha!!

0 comments:

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP