Gol!!!!!! memang gol sudah sekorrrrr

>> Wednesday, June 23, 2010

Cit cit!!~~

"Dem..ada 2 ekor tu", housemate aku amek hangar yg dh patah. Ingatkan nk pukul cencurut tu..upanya dia cmpak kat cencurut tu..dem..calar pun idak. Aku amek batang penyapu. Aku tujah...!! "cwiittt ciiitttt.. then dia sorok bawah barang2. Bila kuar aku tak sempat nk tujah lagi. Terlepas la dia

"Dem"

"Abeh la ko Tabu..dia dendam pasni"
"Tu la..mesti kat markas dia ada muka aku kena pangkah"

Selepas seketika kami menonton world cup di ruang tamu beramai2. "Weh..dia masuk belakang ni!!".

"Hah..jom jom!!". Aku dan 2 lagi housemate bangun dan mendapatkan senjata. Aku dengan penyapu batang panjang. Sorang housemate ku dengan botol air dan lagi sorang dengan rantai moto besi. Fuhhh~~~ Hebat.

"mana dia?? tu bawah sofa". Aku yang bersenjata panjang pun dok kuis2 bawah tu. "Ciiittttt". Kompem ada bawah. Cencurut tadi lari ke belakang almari.

"Haa..sini2. Ko jaga sana. Aku jaga sini. Ko plak goyang2 kasi dia kuar mana patut". Mulut masing buat bunyi cuuttt cuuuuttt menarik perhatian cencurut tadi. Lagu wonderpet berkumandang.

"Apa yang pentinggggg..kerjasamaaa...apa yang penting..kerjasama!!!"

Kelibat cencurut tadi berlari cuba masuk ke markas bawah tangga. Aku kuis ke arah dapur, ia cuba masuk bilik aku..tp malang..bilik aku kunci rapat dan dengan pantas housemate ku menghayun di depan gawan dengan kunci besi tadii..dannnnn..goolll!!!!!!!!!!!

Yeahhhhh!!! gol cencurut tadi. Housemate aku lagi sorang dengan pantas memberi satu lagi confirmation kill..Bappp!!! Ok..kompem mati. Satu gol telah dijaringkan.

13 comments:

Masy June 23, 2010 at 3:01 PM  

gol!!!

ok pastu sape angkat mayat cencurut tu? hahaaha

HEMY June 23, 2010 at 3:11 PM  

akuu...dengan penuh geli berlapikkan plastikkkk

syah shah June 23, 2010 at 3:17 PM  

mak oii... ganas... kompom bersepai cencurut tuh... isk isk iskkkk

HEMY June 23, 2010 at 3:26 PM  

tak bersepai pun..elok je one piece. kalau nak goreng leh je bagi ko..ekekekeke

zonaku June 23, 2010 at 4:01 PM  

gol!!!!


sapa besihkan crime scene?????

sekor lagik bila lak nk korang projekkan?

zonaku June 23, 2010 at 4:01 PM  
This comment has been removed by the author.
Ku Tak Sempurna June 23, 2010 at 4:21 PM  

ibu aku kata, cencurut ni dia bergerak kat tepi dinding je.. atau kat tepi benda2 laaa.. sbb dorang tak nmpk.. so, tggu tepi dinding je la...

cik selamah kundang June 23, 2010 at 5:18 PM  

haha.gila korang penuh semangat wei

HEMY June 23, 2010 at 5:49 PM  

Tak juga KTS, kalau dh takdapat dinding elok je dia lari..ekekeke

cik selamah..kena semangat..kalau tak tido malam tak lena

niesz June 23, 2010 at 7:13 PM  

yek!geli nye....hihi..

green June 24, 2010 at 12:58 AM  

maaf laa, ak agak lampi n IQ rendah mlm ni..

tp ak tak paham entry ni..
cencurut tu amende? tujah?

zella y June 24, 2010 at 8:42 AM  

geli oooo...
cencurut busuk!!

dh mati ke semua gang cencurut umah ko tu... ;)

Erina Asmawani June 24, 2010 at 12:10 PM  

golllll!
abeslah, yg sekor lagi mesti dendam kesumat ngan ko, die geget2 baju ko.hohoho..cencurut kan adik badik tikus. Tikus haiwan pendendam. Takot tak? Takot tak? ;p

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP