Aidilfitri 2012 - part 3

>> Monday, September 3, 2012

Mari sambung entri raya. Tapi kali ni aku main kolaj gambar je lah. Takde spesifik citer sangat pun. Hehehehehe.

Aidilfitri 2012

Ni la kerenah Xiyad yg perlu dihandle masa beraya ngn anak kecik. Time dia ok segar bugar memang syok la gelak meniarap pa sume. Tapi start nangis ngantuk tu, cepat2 la tidurkan.

Aidilfitri 2012

Tu tengok xiyad dlm keta. Bukan main eksaited haa..Skang ni memang tak tahan lama duk dalam carseat. Kadang cembam pegang kat blkg dia nk berdiri tengah sambil tarik rambut aku. Hahahahaha!!!

Aidilfitri 2012

Tak pandai jalan lagi dh dapat kasut. Tapi lepas dibelikan kasut ni dia overkompiden. Tu yang dah mula pegang almari ke apa tawaf tu. Semalam aku ikutkan dia naik tangga, memang smpi tingkat atas haaaa...

Aidilfitri 2012

Ni Xiyad dengan acik Nur dia. Rasi gak dia dengan acik Nur ni haaa... Time kitorang buka or makan acik nur ni la jaga Xiyad. Asek nk berdukung je ngn Acik Nur dia.

Aidilfitri 2012

Xiyad nye pestime tengok pantai. Masa ni aku saja bawak xiyad berdirikan atas pasir pantai tu. Then ombak bawak air tu kena kaki dia. Dia gelak campur nk nangis. Hahahahahahaha!!! Kelakar.

Aidilfitri 2012

Ini lah kuarga kami. Tengok gaya Xiyad punya bangga muka dapat apak kacak mak lawa tu. Hahahaha!!! Gaya model sahngatttt tak tengok kamera hoiiii

Semalam tak jadi gi kenduri kawin kawan kat Perak. Niat nk tidor area sana smbil jalan2. Sekali raya kan, ada jemputan rumah terbuka, tak dapek la gerak sabtu. Nak gerak ahad balik hari perjlnn 4 jam. Sian plak kat xiyad penat dalam keta. Kang mau dia demam penat plak kan. Tu yang aku call member aku tu wish congrats and kata sori tak dapat mai.  Masa dia tnya "ko datang kan esok", terus terketar2 nak jawab. Huhuhu...

Tapi hikmahnya aku dapat la jamu kawan2 sikit datang umah aku semalam. Gambar n citer lanjut entri lain lah

5 comments:

Erina Asmawani September 3, 2012 at 6:49 PM  

Wahhh! Congtaz Xiyad..dah ada kemajuan! Dah pandai naik tangga..krik krik pun dah kurang, pandai buat muka model plak tu..hahaha..kejap je dah bujang si Xiyad ni.

Tulah, dah ada anak ni..mmg anak didahulukan la masa beraya.Kesian dia penat.

Anonymous,  September 3, 2012 at 11:15 PM  

Cepat la upload gambor tu xiyad...lambat nau apak xiyad neh..

Happy to see the 3 of u. Semoga murah rezeki dan bahagia selalu. Jaga Cembam & Xiyad baik2 ye Hemy.

Thanks menjamu kami reramai semalam. Kirim slm kat Cembam.

R,
Tengku Iza

Jard The Great September 4, 2012 at 8:26 AM  

apsal lahh xiyad tak senyum tuuu?

Kniedaz September 4, 2012 at 10:56 AM  

Salam,
Wah..lama tak jenguk blog ramai plak kengkawan blogger yang dah dapat anak, kahwin suma..
Selamat hari raya to Hemy n family
^_^

HEMY September 4, 2012 at 2:51 PM  

tengkuiza..sat nah..byk gambar haaa...hehehe

jard, dia wat pose kacak

kniedaz..itulah..lama xnmpk haaa...selamat hari raya

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP