Speed Trap dan balik kampung memang susah nak bertegur dari kecik lagi

>> Wednesday, February 2, 2011

Mukadimah

Sedangkan Dato' K Patmenatangbangkai yang bunuh Sosilawati tu pn boleh terlepas sebab tak cukup bukti apa ke semua kan, kenapa speedtrap ko dapat surat je kena bayar? Bukti mana? Tak ke damn gile cencurut tu? Tolong la bagi gambar kami wat jenayah tu, baru senang hati nk byar saman kan?? Ye la..kempen aku takde sapa support tolong letak poster aku wat dalam blog dia..huuu..Binci la korang. Biar aku sumpah kena saman speedtrap cam aku..

............kuis2 tanah sambil mencangkung gaya merajuk

Pukul 8 malam aku bertolak dari umah lalu MRR2. Kalau dulunya lalu depan muzium masuk DUKE, tapi sebab last aku men tenis kat Kepong aku ukur jarak mmg dekat lalu MRR2 dari umah aku tu, so lalu la MRR2 and Alhamdulillah, perjalanan lancar je. 

Kat Highway memang antara 140-170 le bawak. Mulanya nak suh Cembam bawak kat LPT, tapi alamatnya ntah sampai kul baper kan. Suh bawak kat Kemaman ngantuk plak. Caishh. Jadi mmg smpi umah le aku bawak. Jalan tepi pantai tu kosong smpi ujung penglihatan beb kat certain tempat. So masa ni aku besit la (140 je sbb jalan kampung). Tp rasa cam tengah tekan NOZ main Need for Speed beb. Ahahahaha!!!

Aku bawak laju bukan sebab aku suka bawak laju. Tapi aku tknak kalau lambat sampai, mengantuk lagi bahaya. Lain la ada cik Wafa yang juga bawak laju untuk ganti drive. Ekekekeke. Jadinya aku smpai kul 1 pagi kat Seberang Takir nuh lalu Jalan Pantai. Sampai je umah mertua aku, semayang isyak and tido. 

Bangun kul 10 pagi, terus bukak laptop, access VPN and skang keje dari Ganu. Huhu~~~ Harapnya tak kena speedtrap jahanam le. Amiiinnn~~~


kempen saman ekor

10 comments:

LORD ZARA 札拉 February 2, 2011 at 12:54 PM  

eh, DUKE bukan dekat dengan Keramat?

moment February 2, 2011 at 1:15 PM  

cik wafa tu bwk laju?
mesti dia pun byk kene speed trap mcm ko.. kikiki

zonaku February 2, 2011 at 1:33 PM  

er..... ko ni.. x baik tau main sumpah2 ni....


kang jadi sesumpah camana?????

x abis lagi ker ko byr saman???????

syah shah February 2, 2011 at 2:34 PM  

mungkin kalo ko bubuh gambo pempuan cam kat header ko tuh, berlumba-lumba kawan-kawan laki ko tempek kat blog memasing... untuk perempuan pulak, ko taruhlaa gambo menatang comel ke, dak pun lelaki yang ensem... Gambo ko tak buleh, karang Cembam marah... Mueheheheheheh :P :P :P

HEMY February 2, 2011 at 3:36 PM  

duke sambung byk tempat..kat jalan duta pn ada juge zara

aku dengar byk gak dia kena moment..ekekekeke

zonaku : byar dh and tak kena dh so far..smlm punya tak tau le

syahshah : ko refer ensem, lepas tu kata gambar aku takleh..pndai ko nk kata aku hensem tanpa straight to the point..thanks syahshah..ahahahaha

cikceriacorner February 2, 2011 at 4:01 PM  

kalo mcm tu..bwkla kete dgn berhemah..heheehhe..xya laju2..:)

Fiza Z. Abidin February 2, 2011 at 4:03 PM  

kg cembam kt seberang takir ke? aku penah g skali je masa raya haji hr tu..umah atuk sedara belah husband...len kali bleh la singgah umah cembam :P

aim-a February 2, 2011 at 5:11 PM  

aku baru pasan ade pompuan kat header ko tuh!!seksinye!!!

tak pernah naik keta cik wafa bawak.......

Erina Asmawani February 2, 2011 at 9:36 PM  

aloloh..jangan majuk..aku letak eh..

p/s: kempen ni ade lagi tak? ;p

hemy,  February 2, 2011 at 11:09 PM  

bukan saje nk laju cik ceria corner..huhu..penat badan lagi kalau jln lama sangat

aima, hehehe..dia tak suka ko kot..tu tak rasa tu..ahaha

erina, binci ah..dah takde dah kempen ni..

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP