Disneyland Hong Kong - Perarakan kereta berhiassss

>> Thursday, December 9, 2010

Dalam kul 2-3 petang, kami lapar, biskut yang diseludup pn dh makan abeh, so kami pn makan la roti. Beli roti mentega. Siap tanya bahan apa lagi nak buat. Aku nk minum kopi, tapi Cembam tak minum kopi, so mengalah minum teh. Nak share kan..ahahaha. Sekali aku silap la suh Cembam pilih teh. Time kat Cameron pn dulu punya poyo mintak yg cam best nama kan, earl grey..last2 tak minum. Kali ni pilih, china style ke apa ntah...dah tak larat minum gak. Dem. Spank baru tau. Minum kopi lagi bagus.



Then tengok orang kumpul baris tepi jalan. Rupanya ada perarakan keta berhias..Oh...Cam best gak tuh. Aku tak dapat port best sangat. Belakang orang. SO aku snap bila betul2 depan aku je. Tak cun sangat la komposisi dia. Tapi korang layan je la ye.















Tak lama lepas tu salji halus2 pun turut..wahhh~~~~~

































Pelbagai jenis karakter la korang nampak kat kereta berhias tu. Pengunjung terus follow belakang bila sume dah abes dengan harapan leh amek gambar dengan diorang. Aku dan Cembam meneruskan eksplorasi je. Hehehe.

Salji~~~

4 comments:

Erina Asmawani December 9, 2010 at 5:38 PM  

hahaha..can terseksa plak aku tgk muka awek tapak seleman tu..

ishh..jeles2! nak g sana gak!

P/s: oitt! ustaz cakap masa kursus kawen ritu kena sentiasa sayang kat isteri even isteri ngengade. kena sabar..hehe

HEMY December 9, 2010 at 8:55 PM  

abeh..kalu laki ngade2???haaaa

syah shah December 10, 2010 at 9:24 AM  

ngada-ngada kalu sekeh je tak kira laa sapa... kateku menyampuk... hahahahahah :P :P


pehhh... buleh ko salji turun pakai shorts gitu... kebaalllll betuuuullll~~~ Kih kih kih kih kih :P :P

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP