Oh..warm up dengan gadis Iran Hot memang warm pastinyaaa~~~

Semalam bila aku YM member aku merangkap cikgu tenis aku "Aku diperlukan tak malam ni?". Then dia jawab "perlu beb..turun". Maka aku pun stay smpai kul 7 lebey di opis and terus ke MMU. Rabu malam selalu malam yang geng-geng dah lama main turun. Kita memang la OK gak main pas 2 tahun berkecimpung dalam tenis ni..tapi kadang cam tak best la kacau pace diorang bila tetiba aku menyelit. Tapi kalau main ngan member aku ni jadi partner, ada moral boost..sebab aku dah besa ngan dia..cara dia marah a.k.a guide pn wa dah besa. Leh gelak2. Aku kalau main sonyap jo macam tahan berak...aku lak yang saiko. ekekeke

Pas smyg maghrib kat MMU, turun-turun court dah penuh. Aku nak selit dah bila partner aku panggil, tapi ada kawan aku yang nak kena balik awal mintak main dulu. So aku pun warm-up kat luar je. Aku tengok court ujung cuma ada sorang gadis Iran (asal muka arab je aku bajet Iran sebab MMU ramai Iranian). Aku just nak panas badan je.

"Beb..abeh kang jerit eh. Aku takut kalau ko tak panggil aku tak balik je", aku bgtu member aku yg tengah main. Sempat dia jawab "apasal? nak gi mana?". Aku tak jawab..tapi bila tengok aku dah depan gadis Iran hot tu..dia terus kata D.E.M!!!

"Hi, do you mind if we 'warm up' together. Stroke together? (stroke tu maksud dia pukul-pukul la ye)". Fuh aku sebut warm up tu pn dah rasa lain..nyiaawwww~~ Stroke plak tu..uuu..I love stroking~~

"Oh yes..sure", fuh. Of course la respond cmtu kalau dh abang kacak ajak warm up. Come on!!

Sebenarnya, aku ingat aku kenal gadis Iran ni (kenal muka la). Kat sini ramai geng2 arab amek coaching tenis. So yang gadis ni cam yang aku kenal. Tp sebab rabun kan skang. Bila depan mata baru tau bukan. Cara dia pukul pun dh tau.

"You know, I mistaken you with a familiar face here. Did you take coaching?"
"Yes..I begin to play 3 weeks ago"
"Then definitely I mistaken you with somebody else". Dalam hati ada sambung, you lebih hot dari dia. From all aspect

Maka aku pun warm up la berbalas pukulan dengan gadis Iran hot ni. Oh, note ye..aku tak sempat pn nak belek aset bergoncangan ke apa..sebab tenis kena "eyes always on the ball". Kalau tak mmg nak execute setiap pukulan tu tak cantik. So mmg on the tenis ball je ye mata aku. Bukan pada ball aku..atau pada ball gadis itu ye.

Bila kawan-kawan dia sampai..aku pun mintak diri. Smpi je kat court kitorang.."fuh..best mu!!", kawan aku dh tegur dulu. "Best beb..segala pukulan aku yang crook-crook sebelum ni dh straight!!!!. Mwahahahaa!!!".

Itulah malam tenis indah buat aku. Tapi jujur aku katakan..jujur ni ye..masa aku warm up ngan gadis hot Iran itu yang punya aset lengkap..Jue Aziz? Lisa Surihani? err..mmg blown away la diorang OK. memang cantik itu subjektif..mesti ada yang cakap "ntah-ntah ko je rasa cantik". Tapi aku lebih kenal yang mana ikan, yang mana kangkung. Gadis Iran ni mmg sangat lengkap pakej nya..tinggi, putih mulus, kening tersusun cantik, bibir mugil..mata..owhhh..perut kempis, tinggi dan bersaiz 34D. Memmuwaahhh!! (yg ni aku usha sebelum main. Dh main aku nye eyes always on the ball).

Tapi secara jujurnya aku dh berkata dalam hati masa warm up ngan dia "kalau tiap malam macam ni..kena cari tempat lain nak main. Takut curang". Haa..siyes ni..ko ingat apa? Siyes..wa sayang bini wa.. Err.. dah ujung entri baru ingat bini..Ahahahaha!!!~~~ Saja tulis ujung entri..tak nak nampak mulia. Mwahahahaha~~


Sekadar gambar hiasan dari google. Sharapova pn blown away la dengan gadis Iran malam tadi.

 Sebelum undur diri, aku tanya nama beliau "Azin..A.Z.I.N". Oh.."I'm Hasnul comel banget" sambil beliau mendekati aku seraya mungkin mahu bersalam..tapi aku tak salam. See~~ kecewa Azin aku tak salam beliau.

Comments

wHoSeNa said…
hahaha..sengal..sempat usha 34D tuh..ces..
zaidon said…
betul ke.. eye tu hanya tumpu kat ball, ball yng mana tu.. hehe
Kniedaz said…
nasib baik last ada gak sebut bini...tapi tak kisahlah janji hati setia pada cembam hehe
Masy said…
klu dah mata ko usha ball ko sendiri, mcmana laa nk main tenis hahaahahaahah

hadoihhh sakit perot aku baca entry ni hahahahahh
zella y said…
perghhh.... sambil menyelam minum air erk...

ade2 je ko ni erk...
syah shah said…
bagusnya tak salam... aku hengat nak amek kesempatan sekali try test rasa kulit tapak tangan halus mulus dak... akakakakakak :P :P
HEMY said…
mesti la sempat whosena..sedangkan ikan diair sekilas aku tau dah makan ke belum

hehe..op coz la zaidon

kniedaz : yes...mmg kniedaz

masy : ahahaha..sbb tu aku tak tgok ball aku babyyy

zellay : tak dapat la minum zella..cuma tgok rega dia je

syahshah : harus la bagus shahshah..aku ada reputasi yang perlu dijaga..ekeke
Jard The Great said…
ahahaha... waaa.. hot iran gal mesti badan athletic. tak lawa la. *tibe2

cehh.. akhir entri baru ingat bini
HEMY said…
jard, bukan badan athletic yg muscle2...hehehe..ni naissss punyeeee
Mak Su said…
hehehe, save the best wordings for last :)
Frodo Baggins said…
ceeeeeehhhhhh ....
pui pui pui


((smlm mlm jumaat))


>>___<<
Hahaha. Siot je ko Emy ya. Pantang hot stuff.