Cara support yang baik untuk rakan-rakan..walaupun kasi panas dulu

>> Wednesday, August 4, 2010

Hehehe..kadang-kadang dalam memberi support pada rakan-rakan aku akan gunakan cara reverse phsycology untuk mereka menilai segala keputusan yang dibuat dan bersedia serta komited dengan apa yang bakal dibuat. Seperti contoh, member aku berstatus di Facebook;

Aku bakal dapat anak susuan?? Doakan semoga semua dipermudahkan..InsyaAllah


Hasnul Efendi Md Yusof pastikan anak susuan bukan laki..sbb takut anak2 ko jatuh cinta plak kang dh besar..tkleh plak nak kawin

Bakal Ibu Susuan memang lelaki la nol..tu pasal kene jaga hubungan sampai akhirat..nasib saudara..kenal each others

Hasnul Efendi Md Yusof lepas ni kalau diorang saling jatuh chenta..ko la penyebab diorang takleh bersama..haaaa

Bakal Ibu Susuan hampeh ko nol..JAHATTTTTTTT....aku pastikan dia x jatuh cinta la..AKU CARIKAN JODOH

Hasnul Efendi Md Yusof ko aturkan jodoh diorang plak...haishhh!!~~ ini bukan drama yg ending nya happy sesaje...

Bakal Ibu Susuan kuang HASAAAMMM ko nol...

Hasnul Efendi Md Yusof haa..cuakkk..pikir pikir...haaa...

"tapi saya sayang dia makk...saya tau dia anak susuan mak..tapi kami mencintai antara satu sama lain..dan kami bahagia bersama. Mak kejam..syura tak mintak ni semua dari mak"

Bakal Ibu Susuan JAHAT KO....ko kata aku BAIK tp ko JAHAT...ko saja bg aku DUGAAN..tapi aku KUAT nak HADAPI DUGAAN ko

Hasnul Efendi Md Yusof mwahahaha...aku bagi pendapat la ni...ko kuat hadapi? anak ko?
eh..ter'bakar' lagi plak aku..mwahahaha

Bakal Ibu Susuan anak aku INSYAALLAH MENURUT PERINTAH DAN TAKDIR

Hasnul Efendi Md Yusof amiiinnn~~~


"apa kurangnya daniel..mak dah tau hati budi dia asyura...dia yang terbaik untuk kau..lupakan la adik susuan ko tu. ni je pinta mak"

Bakal Ibu Susuan nol: ko nak jadi YUSOP haslam ke, aku tau la bapak ko nama YUSOF

Hasnul Efendi Md Yusof ahahahahaa..sekian the end...terhibur aku menduga kau hari ni..tapi, ada betul apa aku cakap..make sure bersedia.

moga dipermudahkan..

Bakal Ibu Susuan insyaAllah...niat yg baik, insyaAllah dibalas baik..


ko SUPPORT la aku, ni saja nak UJI KEIMANAN aku

Hasnul Efendi Md Yusof aku kan unik..aku support orang bukan just kata "baguslah..usahalah"..aku support dengan cara ko melihat benda yg perlu dihadapi n sedia utk menghadapi..

Bakal Ibu Susuan aku paham..PSIKO kan...aku buat keputusan ni setelah semua kajian, selidikan, rujukan dibuat..n terbaru aku rujuk JAIS


Ekekeke..terhibur aku berdrama sambil support versi saiko...apa-apa pun, semoga niat suci mu diberkati Allah ye rakanku

12 comments:

Ku Tak Sempurna August 4, 2010 at 4:48 PM  

ko ngan aku bukan sedara sesusu kaaan..

errr...

wink wink wink

;D


hai cembam..

hahaha

arianna adrizal August 4, 2010 at 7:10 PM  

sbnrnya aku xberapa phm.. tp xpela. aku mmg agak lemau sket pepetang mcmni. huhu

HEMY August 4, 2010 at 7:17 PM  

haha..apa yg ko tak faham anne..hehe..tu komen2 status reply sesama kitorang..hehe

kts..ermm...mmg bukan sesusu kita..ekeke

cik selamah kundang August 4, 2010 at 9:11 PM  

aku try nk phm gak ni...herm.hahaha

HEMY August 5, 2010 at 12:34 AM  

kot ada yang tak paham...bila ko susukan anak orang..anak tu takleh kawin ngan anak kandung ko..diorang dah jadi adik beradik sesusu...

faham la harapnye yeee

Masy August 5, 2010 at 8:10 AM  

aku baca dua kali baru paham, lemau gak upenye aku ni haha.

kirenye kawan ko ni akan menyusukan anak org la.. budak tu lelaki. so nanti jadi anak susuan dia, kira muhrim la kan. pehtu yg ko sakat dia tu konon2 jgn sampai anak dia sendiri terjatuh cinta plk kat anak susuannye tu sbb dorg xleh kawen. hehe

aku rasa betul pemahaman aku ni. kan kan?

HEMY August 5, 2010 at 11:12 AM  

haa..betul..bagus baby..lepas baca wat summary macam kat skolah

A

Mak Su August 5, 2010 at 12:02 PM  

abang maksu ambik anak angkat 2 orang, ambik masa depa baru lahir, eventually anak2 tu ngikut muka depa berdua, ajaibkan sistem dna ni, can do fotostating too.

err, relevan ker tak komen ni?

HEMY August 5, 2010 at 2:06 PM  

ahaha..kira releben la..mak su gojes punya pasal

zonaku August 5, 2010 at 9:48 PM  

bagus laaa.....
at least dgn provocation ko, dia terpikir laaaaa

Jard The Great August 5, 2010 at 10:46 PM  

bc komen kak masy baru fhm. ekekeke

Mohd Shahrul Hafizi August 8, 2010 at 1:55 AM  

Walaupun kadangkala teguran dan nasihat sahabat kita agak perit, tetapi ambillah yg baik daripadanya. Nescaya ada hikmahnya kan. (optimis) :)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP