kita kapel la hari ni?? tarikh cantik ni~~~

Today is July 7. Yep, it's not July 14. That would be the birthday of Nicolas Cage's daughter in the epic movie CONAIR. But July 7 was the day Cembam and I decided to bring our relationship from a friend to a lover. It might not be a valid declaration date as we are already married and the fact that we were solemnized by the Imam on a different date. But I like to remember the date where on that day I sent email to Cembam.

"Cembam (masa tu bukan cembam ye). Kita couple la ari ni. Kita stat ari ni tarikh cantik. Ko kan dah selesa ngan aku"
"Ok..kita couple"
"yeahhh..ada awek dah start hari ni"
"amboi...tarik balik kang"

ba-chak!!

Lebih kurang camni lah the emails between us. I was working as Streamyx call center agent at that time and Cembam was...errr..if I'm not mistaken she was working in at MAC (Malaysian Aids Council) at that time. Hehehe..See. WOn't you agree I still need to remember this date??

Comments

zonaku said…
good for you!


itu permulaan.... harapya banyak lagi urusan baik2 menyusul untuk korang
Masy said…
bagus2! ini laa yg kita cari selama ni hahahhaha
Mak Su said…
hahaha, comelnya permintaan...

malaysian aids council? maksu penah mintak kerja kat situ tapi tak berjaya eventhough dia panggil for interview, huhuhu
HEMY said…
mekasih zonaku..

ko cari aku ke?? hehehe

mak su..ntah camne cembam leh dapat..tp dia keje situ sekejap je dh terexpose mcm2 ilmu yg tak payah ada pn takpe..ahaha
Fyzal said…
ayat direct mintak couple tu.. terbaek bro. thumbs up.
Erina Asmawani said…
woho..itu macam je ko mintak kapel? mmg sempoiiii..hoho..ajak kawen cane plak? cembam..jom kawen.Jomm. ;p
memang slumber ar bro..

jadi bini dh pon...

hehe
*~ aRaBeLLa ~* said…
gile straight to the point..tak yah ayat kias..tak yah ayat munge2..ekekeke
Ku Tak Sempurna said…
jarang jumpa lelaki yg ingat tarikh penting ni


.
.


.
.


Oh! sudah terlepas ke tgn cembam.
Rugi.. rugi..

takpe, kuota lelaki 4 kaaann

ahahaha..
HEMY said…
ngehehehehe!!!! kadang2 simple lagi senang.

KTS, ko jgn cmtu...aku ni berketurunan pologami tau..mwahahahaha..err..matila cembam baca ni
syah shah said…
bagus betul buleh ingat tarikh cemni... incik Firdaus tu, jangan kata tarikh besdei haku, tarikh besdei dia sindri pon ingat-ingat lupa... hahahahah :P :P
HEMY said…
syahshah : kihkih..ye ah?? untung cembam
Farah Y said…
Haaa, so sweet!