I-city?? Marbelesss [] Eclipse kita ramai-ramai~~

>> Thursday, July 8, 2010

Ada gambar baru..ada mood sikit nak update blog. Ehehehhe!!! Yeah..warna warni bukan. Kompem sume dah tu kat mana tempat ni. Takkan la depan bangunan tabung haji kan. Yep..I-city!!!

Aku dapat pi ngan Cembam 2 minggu lepas masa beliau ada kat sini. Kami pergi lepas maghrib tu memang tk banyak lagi keta. Parking kat bangunan yang diorang dah open untuk parking. RM3 masuk. SUme parking-parking area situ dh open..tapi kena bayar la. Tak payah la nak beratur panjang dalam keta bersusun-susun sambil berlegar-legar cari parking kosong. Tkyah kedekut sangat la. RM3..cepat je dapat parking. Hehehehe.

I-city

I-city

I-city

Hehehe..memang cantik la I-city. Tapi kalau pergi tak bawak kamera takde makna la. Sebab itu je cantik. Tkkan nak bagitau orang "cantik..lampu-lampu" tapi takde gambar. Reban ayam diorang yang baru kena pecah masuk ular sawa tu pun ada lampu2. Hahahaha!! Bagi aku, pergi sekali dh cukup la. Kecuali nk gi ramai-ramai ke geng memuah aku kan..maklumla..tak gi ramai2 korang tak dapat gambar cantik camni..wahahaha!!!

Ok..klik pada gambar untuk lagi gambar yeeee~~~


*****************************************

Sebenarnya aku tengah tunggu-tunggu sangat permiere screening Salt ni. Lakonan bibir mugil Angelina Jolie tu la. Tgok trailer pun gempak habes...so Nuffnang dh kuar dh entri pasal nk menang tiket ni. Tapi tengah takde mood or idea nak merepek. Huhuu!! Kalau ada sapa yang menang n takleh pergi...korang bagi aku la ek. Heeeee~~~

Malam ni nak tengok Eclipse dengan segelintir Geng Memuah ku. Hmmm~~~ Aku siap naik keta gi kerja takut stuck ujan..dah la wayang start 7.55 malam. Awal tuh..aku kena imam kan orang baca surah pendek je. Ekekekeke. Jumpa di sanaaaa~~~

18 comments:

Masy July 8, 2010 at 2:39 PM  

Rm3 sudah??? 2 kali aku pergi free, kali ke 3 kene bayau singgit. skrg dah naik lg. ngahahaha demmmmm

oit dah tu camne nk amek bella ni? ko parking je la kat shell mcm biasa. on je rancangan ko tu tau. sekian komentar aku~

Erina Asmawani July 8, 2010 at 2:47 PM  

i city dah kena bayar? cencalok betul..dulu g free je..yayay! jumpe malam ni k..yg penting taknak duk sebelah ko..tanakkkk! hahaha

dextrike July 8, 2010 at 2:50 PM  

Kecuali nk gi ramai-ramai ke geng memuah aku kan <-- idea yg macam besh ni.. XD

HEMY July 8, 2010 at 2:56 PM  

Masy : mmg le..kita jumpa di shell ye..nek keta sapa tu terpulanggg

Erina : ni yg park kat dlm bangunan diaaa

Dayah : aku masih merajuk ngan ko...tp kalau ko date ngan aku kat I-city ilang merajuk

Kniedaz : jom!!

~wAniE~ July 8, 2010 at 2:56 PM  

hahahah..ak dh p sebelum ko...cantik kn???tp ak x da cmra canggih cm ko....
.
.
.
ehh..asal ko dh lame x g umh ak ha????????????

HEMY July 8, 2010 at 3:28 PM  

aku pegi la..kadang aku sorang je pengomen...haaa

err..ke maksud ko umah betul??

Farah Y July 8, 2010 at 3:37 PM  

Balik ni memang wajib singgah la. Dekat sangat dengan rumah. Ramai dah post pasal-i-city ni.

HEMY July 8, 2010 at 3:40 PM  

singgah farah..jangan tak singgah

zonaku July 8, 2010 at 3:57 PM  

nk solat kat mana mlm ni????

suka aku kalau kengkawan sendiri jadik imam...

lgpun kitorg ni posa... rasanya la.. ker aku sorg jer?

Jard The Great July 8, 2010 at 4:26 PM  

solat kat stesen minyak. =)

*~ aRaBeLLa ~* July 8, 2010 at 4:32 PM  

seb bek gak hemy tak bawak aku..kang dibuatnye sesat lagi kat ss1..dah kena wat entry siri ke 2..ekekekek

*~ aRaBeLLa ~* July 8, 2010 at 4:34 PM  

adeh aku baru terbace entry member aku pasal ade antu cina kat i-city..betui ka ni?

http://lilpwencessliyana.blogspot.com/2010/07/i-city-gambar-hantu-china.html

HEMY July 8, 2010 at 5:26 PM  

dah tgok dah arabella..macam edit jeeee

cik selamah kundang July 8, 2010 at 8:33 PM  

aku teringin nk p.tp dah dok di kedah ni jauhla plak.hemy.kau pkai flashgun apa?cun2

dextrike July 8, 2010 at 10:31 PM  

hahahah, jgn ske mrajuk sgt.. nanti muka bertambah kedut :P

zella y July 9, 2010 at 9:31 AM  

xsempat lg aku nak gi i city ni...sob...sob....

HEMY July 9, 2010 at 11:16 AM  

cik selamah..aku tk pakai flashgun...pakai iso tinggi

dextrike : =]

zellay : hhehehe..nk mai bgtu la kot leh gi ramai2

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP