Cool Jumper Contest!!!!

>> Thursday, July 1, 2010

kami

First time buat tag plus contest..tapi sebab Erina punya pasal aku join la. Kalau tak Erina akan mempengapakan aku macam sblum ni ikat tangan aku dua2 kat bucu katil dan.....arghhhh~~~ aku tak mampu ingat. Yes my Mistress Erina..I obey..aku buat n join contest ni.

Contest ni dianjurkan oleh Cik Nina Aman dalam blog beliau. Nak join kalu, klik saja link itu yah. Memang ada banyak gambar lompat. Tapi aku pilih yang terbaru la..kasi can..(macam bagus je). Sedikit fakta pasal gambar di atas. Bagi aku kelakar la..ko tgok bini aku tu tak tau berat apa...aku suh lompat, dia bukan lompat. Tu menginjak je namanya...Aku ye ye lompat smpi terkeluar frame..mwahahaha..dia lompat dh macam teletubbies je...mwahahaha lagi!!!

Jadi Cik Nina. Aku harap sangat gambar kami laki bini yang tak berapa cantik dan hensem..tapi kacak comel ni dipilih sebagai pemenang. Takyah check entri orang lain dah..mwhahahaha!!! Terma dan syarat ada dibawah.

Rules and regulations:
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
Ok..nak tag 4 orang?? Aku tag;

1. Keri - orang lain sakit gigi gak..tapi leh lompat. Join cepat!!
2. Masy Montok - mesti masuk baby. Fight untuk gadis-gadis yang selalu kena tanya bila nak kawin.
3. Imheppie - lama tk nampak ko update blog
4. Penyu - Tak ganu la beb takde lompat2 ngan bini..sila masuk!!

Ok..sume sudah dipenuhi syarat2nya..bhasyaaa!!!

13 comments:

k.e.r.i. July 1, 2010 at 3:59 PM  

kena selongkar balik gambau-gambau lama ni.

joegrimjow July 1, 2010 at 3:59 PM  

xleh masuk r... konpem kalah

Masy July 1, 2010 at 4:00 PM  

takleh blah betul alasan utk aku join contest tu hahaah. ok la nanti aku tgk.. rasa mcm ade sekeping dua je pon gmbau lumpat neh huhuhhuh

HEMY July 1, 2010 at 4:07 PM  

keri: selongkarrrrrr!!!

ala joe...menang subjek pada mata yg menilai..huhu

masy : kukuh tu baby alasan dieeee

Kniedaz July 1, 2010 at 4:55 PM  

lompat tellytubbies? hehehe

@xiM July 1, 2010 at 5:16 PM  

giler tinggi ko melompat.hahaa

zonaku July 1, 2010 at 5:35 PM  

x blh blah tul alasan soh masy join....

hehehhehehhehehehehhehehehehheheee

Ku Tak Sempurna July 1, 2010 at 8:35 PM  

cembam simpan tenaga tu...

tu yg lompat tak berapa nk tinggi... hihihii

Frodo Baggins July 1, 2010 at 11:26 PM  

teletubbies?? wahahahhahahha
cute sioottt.


kan best lu x join
bleh tgok lu kene ikat 4 penjuru
atas katil nun!! hahaha


>>____<<

Erina Asmawani July 2, 2010 at 2:18 AM  

mistress pulak..haha..bongok! nasib ko join kan..kalo tak siap ko! Ngeee...

aku dah agak dah mesti ko taruhkan pic ni..smart!ok, aku surrender, angkat tangan kalah awal2..wihihi..gudlak! kalo menang hadiah bak separuh..haha

syah shah July 2, 2010 at 10:35 AM  

cembam gadis pemalu, tu pasal lompat ala-ala aje... kang abes bergegar sume aset, orang lain tak tahan tengok kang... hahahahahah :P :P

Nina Aman July 16, 2010 at 12:25 PM  

dh view pic lompat...tqvm 4 joining...result: 18 july okeh (=

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP